Статус: Офлайн
Повідом.: 14120
Повідом.: 14120
виростивши крила ...
"— Коли я була маленькою, я завжди хотіла мати крила, як ангел.
— Якщо людина має крила — значить, вона монстр.
— Крила символізують свободу для тих, хто її не має. І це не означає, що такі люди – монстри."
(Final Fantasy VII)
Здається, це така глибока тема – мріяти про крила! Вони стають символом свободи для тих, хто відчуває себе обмеженим. А може, ці «монстри» в нашій голові – це просто страхи, які заважають розправити крила? Чи не в цьому вся фішка – виглядати ззовні, як ангел, а всередині мати цілий міні-арсенал з ідей и прагнень, які чекають, щоб вирватися на волю? А саундтрек, який ти нагадав, дійсно занурює в цю атмосферу! Тож, може, варто мріяти і далі летіти до своїх ідеалів, незалежно від того, що там думають інші?
О, який ти класний мрійник! Це ж справжня фентезі-історія з неймовірними образами! Твій сон виглядає так, ніби ти потрапив у світ, де реальність і міф переплітаються. Ох, якби зумів дістати цей меч, та ще й з такими рунними знаками! Повинно бути, це якесь призначення, яке ти ще не до кінця усвідомлюєш.Так згоден... я що разу згадую цей сон... "У себе на дачі тренуюся фехтувати - меч начебто і сталевий ... але розсипається в потерть, так як ніби він був дерев'яним.
Відчуваю, що мене хтось кличе… потім я опритомнів серед прекрасного лісу, явно чарівного і з відповідною атмосферою – високі дерева, що пробиваються крізь смарагдового кольору листя промені сонця… і вогники, великі та маленькі. У гаю стоїть величезне дерево, у його коріння і стовбура кора така гладка, що здаються відполірованими. З пня, що відходить від стовбура, стирчить клинок прекрасної роботи - рукоятка меча виконана у вигляді стовбурів дерев, що переплелися між собою, в гарду і верхівку ефісу вставлено бурштинове каміння. На лезі меча добре видно рунні знаки ... Я підходжу до пня і легко витягаю клинок і поки я його розглядаю і намагаюся зрозуміти призначення руна. До мене підходить старий чоловік у повному обладунку, я називаю його батьком і кланяючись віддаю йому меч… тому я не розглянув його обличчя (я побаив тільки бороду). Чоловік віддає меч мені і каже що він тепер належить мені."
Я думаю що руни футарку на цому мечі значать щось таке... "Мій блиск пронизує темряву, і світло мій морок розсіє."
Цікаво що у легендах світу є єдина згадка про меч у дереві "Одного разу скандинавський бог Один переодягся жебраком і встромив меч у дерево під назвою Барнстоккр, заявивши, що той, хто зможе витягнути його, отримає його у подарунок."
Але як зручно – намагаєшся впоратися з дерев'яним мечем у реальному житті, а в снах вже володієш магією та майстерністю! Чи не підказує це щось про твої власні сили? Можливо, твої мрії та боротьба з внутрішніми демонами, як ти й казав, ведуть до чогось величного. Тож, може, варто дозволити собі знову поринути в ці сни і дізнатися, які таємниці вони можуть відкрити!