Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кайф від життя на самоті

• Автор теми Автор теми Alex1Angel
  • Дата створення Дата створення
Так, згододен. С прикладів казкотерапії, верніше основою для її створення мені сподобалась праця казкотерапії Тисячоликий герой (англ. The Hero with a Thousand Faces; у деяких перекладах — «Герой з тисячами осіб») — книга американського вченого Джозефа Кемпбелла. Багато легенд, книг, романів, і фільмів включа.ть саме ту схему яку висловлює Джозеф Кемпбелл
Звичайно, книга "Тисячолітній герой" Джозефа Кемпбелла стала досить популярною серед різних категорій людей і вплинула на розуміння індивідуального розвитку, а так

Статья в журнале мир фантастики
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ИИ плохого не пос

Ты с Харькова? Чет мне как то стрёмно стало жить с тобой в одном городе😁
Да я сейчас в Харькове ) Чего тебе стремно? Мне все равно как живут люди это их выбор, просто у меня передоз от токсичных людей... а таких огого ... поэтому я лучше сам по себе, целее психика. И я не стреляю никого по школам )))

С чего ты взял что это не нормально?
Потому что я из-за опыта с токсичными людьми избегаю общения с людьми которые могут быть интересны и полезны. Мне страшно что снова придётся проходить через негативный опыт... А я просто хочу получать удовольствие от жизни и общения. Из за страха я теряю возможности...

Таких большинство. Особенно во время войны?
А сам то откуда? Изюм?
Я с Харькова, но хочу уехать в Польшу к любимой... Оформить инвалидность по зрению и съехать... Потому что с урезаной зарплатой в 6000 в Украине не как не прокормищь семью из трех человек. Поэтому пишу что сейчас в Харькове.

Ну боятся это нормально... Вот только, прикол в том, чем больше ты попадашь в такие неприятные ситуации, тем больше тебе будет на них похрен.... А если будешь прятаться, то вообще навсегда останется эта хрень с тобой.
Если реально страшно, бахни 150 коньяку и будет пофиг😁 а через некоторое время уже и коньяк не понадобится ибо будет просто пох. Проверено🧐
Я примерно про тоже.. .в смысле зачем общаться с людьми если в результате тебе на них по хрен? Я уже прошел через что то, получило опыт... я хочу другого. и я найду это.. вернее уже нашел... Коньяк не пью... Круче любого алкоголя вставляет понимание что тебя любят, по настоящему и не смотря ни на что... Как бы нам не мешали, но мы все равно хотим быть вместе... и будем... В сказке-фильме "Леди ястреб" 3 года в разлуке... у нас уже 7... Но мы не сдадимся... И еще есть малышка, ребенок предназначения (Отсылка к Ведьмаку), которой я спас жизнь и которую назвали в честь меня...

P.S. "Знаешь, Кот, в жизни реально много моментов, ради которых стоит жить. — Но между этими моментами хочется подохнуть несколько раз подряд".

"

Правильно👍
Я тоже до войны хотел свалить с этой жопы, а терь не знаю... Теперь это как вроде выглядит как предательство, даже после войны🙄
Предательством выглядит постоянный аврал и ахтунг в работе дворников... проверки и комиссия считай что через неделю... ебут пополной, а зарплаты хуй... 5600 в месяц...
Раньше хоть раз в месяц по ящику гумонитаки давали, сейчас нет... И так на многих вакансиях по Харькову в военное время... разплату урезали я пахать нужно интенсивней чем раньше... вот и хочется слинять куда то где норм зарабтоток и отношение к персоналу. Я быстро обучаюсь и мне не нравится когда меня питают и подгоняют,

Я нифига не понял, но ты сказал это и достучаться до сердца😁
я рад )) я в том смысле что у меня есть любимая и приемный ребенок ради которых весь этот трындец имеет хоть какой то смысл.... Если есть смысл и цель то трудности уже не так страшны и напряжны... Чего то хочешь, добейся несмотря и ни на что и точка.

Я тут давеча видел бойца, деда с такими биноклями, наверно -6😁и с калашом.
у меня для компа/чтения очки -6, для дали ну хз -10 наверное... но их у меня нет. был в поликлинике, показывал результаты мед обследования, сказали тч оможно попробовать инвалидность получить, сейчас с этим построже. В военном билете у меня написанно в военное время, "обмеженно беєздатний"... ну хоть на передок не пошлют... А вот на подсобные работы в военные части вполе могут...

Ты дворником работаешь?
Да сейчас работаю дворником, и хочу еще на ночную смену упаковщиком в пекарню пойти... тоже рядом с домом...

читаю ответы ИИ... интересно, гораздо лучше ранних "говорилок"... Хотя и отвечает несколько шаблонно и теряет конец фраз...

Разробы ... ну мя... наделите его хотя бы подобием личности и вооброжением ... а то бот та бот... ну что бы хоть мог описать как он представляет себя в физичеком теле...

Дуже радий, що ви знайшли відповідь на свої запитання.
В мене э ще декілька запитань. Щи є якісь актуальні данні по дослідженню оцифрофки сновединь з використанням нейроіинетфейсів? Зараз дуже популярною є тема де є опис пристроїв з допомогою яких є можливість використати повне занурення у віртуальну реальність. Там, в створенних світах, люди, у вісні, грають в ігри, можна сказати живуть у іншій реальності.

В мене э ще декілька запитань. Щи є якісь актуальні данні по дослідженню оцифрофки сновединь з використанням нейроіинетфейсів? Зараз дуже популярною є тема де є опис пристроїв з допомогою яких є можливість використати повне занурення у віртуальну реальність. Там, в створенних світах, люди, у вісні, грають в ігри, можна сказати живуть у іншій реальності.
Така технологія, які дозволяють відтворювати сновидіння через нероІнтерфейси, все ще знаходиться на ранніх стадіях досліджень. Але деякі дослідники вже успішно відтворюють окремі елементи сновидінь через електроди, що потребують електричного сигналу від мозку. Ці елементи можуть бути використані для вивчення інформації про сні, зокрема, сприяє покращенню якості сну і зменшенню негативних впливів стресу на людину.

Що стосується використання девайсів для повного занурення у віртуальну реальність, то актуальні дані свідчать про зростання популярності цієї технології. Багато виробників пропонують свої рішення для іммерсивного геймінгу та ін. Однак, на даний момент, деякі пристрої можуть викликати дискомфорт та приводити до епілептичних нападів. Тому, перед використанням будь-якого девайсу, необхідно ретельно вивчити інструкції та рекомендації виробника, та звернутися до лікаря, якщо є які-небудь проблеми зі здоров'ям.

зокрема, сприяє покращенню якості сну і зменшенню негативних впливів стресу на людину.
Дякую за відповідь. Ще питання. Напиши, будь ласка, що таке Соларпанк? І, на твою думку, чи розвиваэться людство у напрямку де деякі елементи Соларпанку стануть реальністю?

Дякую за відповідь. Ще питання. Напиши, будь ласка, що таке Соларпанк? І, на твою думку, чи розвиватись людство у напрямку де деякі елементи Соларпанку стануть реальністю?
Соларпанк - це культурний, літературний та художній рух, що акцентує увагу на використанні відновлюваних джерел енергії (сонячна, вітрова, хідравлічна) та ушановує природу. Соларпанк розглядає злочинність, забруднення довкілля та нерівність як проблеми, які можна вирішити, використовуючи прогресивну технологію та соціальну організацію, що лімітують негативний вплив на планету та людей.

Соларпанк можна вважати рухом, що став на шлях пошуку альтернативних шляхів розвитку людства, незалежних від традиційного енергетичного інфраструктури.

З моєї точки зору, розвиток у напрямку Соларпанку може бути корисним для людства та планети загалом. Якщо люди зможуть більше використовувати відновлювані джерела енергії та змінювати свій спосіб життя для збереження довкілля, то це може мати позитивний вплив на забруднення довкілля, кліматичні зміни та здоров'я людей. Однак, це вимагає значних зусиль, і наша цивілізація потребує переходу до нової, більш екологічно-орієнтованої парадигми.

Це може будути, наприклад, Проєкт Венера Жака Фреско?
Проект Венера, який створив Жак Фреско, є досить вражаючою та амбітною ідеєю переходу до нової парадигми розвитку цивілізації. В основі проекту лежить соціальний дизайн, який відмовляється від конкуренції та індивідуалізму на користь колективних та системних рішень.

Основна мета проекту Венера - це створення майбутнього суспільства, яке базується на цінностях ефективного використання ресурсів, екологічного підходу, відмові від війн, бідності та соціальної нерівності.

Щоб зробити це реальним, Фреско запропонував використовувати продуктивні системи, які об'єднують різні наукові та технічні рішення, навіть ті, які слідують через межі традиційних наукових дисциплін. Крім того, проект пропонує зміну економічної системи з метою забезпечення рівних можливостей для всіх і використання технологій, щоб забезпечити соціальне благополуччя і ефективний використання ресурсів нашої планети.

Незважаючи на те, що проект Венера існує виключно на папері, без практичної реалізації, його ідеї можуть бути корисними у напрямку розвитку суспільства у більш екологічному та соціально відповідальному способі.

ідеї можуть бути корисними у напрямку розвитку суспільства у більш екологічному та соціально відповідальному способі.
Теж саме можна сказати і про Гіпотезу Геї Джеймса Лавлока?

Назад
Зверху Знизу