- 🟢 12:11 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Фарбування будiвель добре!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Наконец из Кенигсберга Я приблизился к стране, Где не любят Гуттенберга И находят вкус в говне. Выпил русского настою, Услыхал "ебёну мать", И пошли передо мною Рожи русские плясать. |
понаєхі олів'єжопольскі в перших рядах накликали біду і на себе, і на нас.Панове, давайтє порадієм за модератора сєвполітфорума. Його крєснік успєшно завєршил кар"єру військового. Хочу побажати їм поскорєє встрєтіцца однЕ з однИм.
![]()
Вот є-бальнік етого урода-модєра.
![]()
Ні, ти нічого не зрозумів. Спробуй щеА ну, в очі дивись! Як ти сидіш? Ти на кого тикаєш? (жарт)
Слухай, спробую ще раз: ти почав коментувати жарт про руську вулицю у Львові так, наче не зрозумів це; я спробував тобі пояснити сутність жарту; а ти знов "на умнякє". Власне справа твоя, там і залишайся. Мені там робити нема чого.
Ебать! Там вся Сибирь-матушка ещё пуста, ну окромя той, шо китайцами уже освоена!В Госдуме заявили о критической нехватке кладбищ в россии.
В россии критически не хватает благоустроенных кладбищ и крематориев. Об этом заявила зампред комитета ГД по строительству и жилищно-коммунальному хозяйству Светлана Разворотнева. Она добавила, что соответствующий законопроект подготовлен и отправлен на экспертизу. План пошёл с опережением?
![]()
пусть хоронят у кремлевской стены . там еще места много .В Госдуме заявили о критической нехватке кладбищ в россии.
В россии критически не хватает благоустроенных кладбищ и крематориев. Об этом заявила зампред комитета ГД по строительству и жилищно-коммунальному хозяйству Светлана Разворотнева. Она добавила, что соответствующий законопроект подготовлен и отправлен на экспертизу. План пошёл с опережением?
![]()
Когда наконец-то все поймут, что Украине воюет не с людьми?Бля, натуральные смертники. Интересно, это зэки или просто люди, которым жить надоело, и они хотят порадовать родственников белой "Ладой"? Или на кацапии ещё сохранились придурки, которые верят, что "хохлы побегут" когда их увидят?