Йобана русня

Окупована Керч

GNca-Lf-BXMAEMObp.jpg
GNca-L1-CWs-AAz9fh.jpg
 
2DTjubpixUlF9etCckxKqyjKgm9Xe6sBvd.jpg


Я так понимаю "секретная" в/ч 85683 на Ай-Петри это вот это

2CBgjUMHCDsNNVktMn75GUEuRaVrp5MTp7.jpg



2CKl9NU5ePbyPhg4OtnxhTMtOmW3QOekK3.jpg
 
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
⚡️Розбито колону техніки та піхоту окупантів, які намагалися здійснити прорив на Харківщині — ВІДЕО



Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ з тріском знищили танки-черепахи та БПМ-2 противника. Окупантів роз*бали зграями ударних дронів та бригадною артою.

Три одиниці техніки — знищено безповоротно та ще чотири — уражено. Противник розбігався посадками, але частину особового складу знайшли і зачистили — мінус до взводу російської піхоти, не рахуючи екіпажів.

Весь штурмовий підрозділ ворога було розбито, а цілей противника з прориву на ділянці фронту — не досягнуто.

Роботу виконано бійцями Батальйону безпілотних систем, (https://t.me/+VW2N5Q5T4ZEyNzBi) пілотами 1-го мехбату, (https://t.me/FirstMehbat) арти 2-го САДн та розвідпідрозділу БУАР Третьої штурмової! (https://t.me/+cWWdmTRjmykyZDNi)
 
Штурмовий підрозділ "Hate Group" у складі 24-ї окремої механізованої бригади ім. короля Данила опублікувало найбадьоріші кадри із зачисткою ворожих бліндажів та полон російського солдата. "Мала частина нашої роботи, чекайте на розширену версію найближчим часом", - вказали автори ролика. У зайнятих українськими бійцями траншеях валяється чимало трупів російських окупантів, причому вже не першої свіжості. Тобто, росіяни посилали підкріплення в окопах буквально на тіла своїх побратимів. Тактика м'ясного конвеєра як вона є.

 
Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу