Йобана русня

рашисты пишут

2BYF9TYVkxARz5ENxnlOALu3u5DNQTAvPg.png
LOL, с чего он взял что "за подобные действия в Великую Отечественную командиров ждал трибунал"? Там, бывало сотни тысяч ложили, ничего не добиваясь, и никого не судили.

Вот например: https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_the_Kerch_Peninsula - положили полмиллиона, да ещё и территорию потеряли. Кого за это трибуналили?
 
Останнє редагування:
И таки шо, только одну?:confused:
 

приходит грустный и задумчивый молодой человек в врачу.
- доктор, я хочу чтобы вы меня кастрировали
- но вы же так молоды!
- доктор, не надо уговаривать. кастрируйте меня
- но может быть вам стоит подумать
- доктор, я сказал - кастрируйте
после операции доктор спрашивает
- но все же, может быть вы объясните, зачем вам это было надо?
- понимаете, я женился на еврейке...
- так может быть нужно было сделать обрезание?
- а я как сказал?
 
Більщісьть кацаподовбойобів вважають, що я і більщість українців фашисти. бо це простіше вимовити і цей термін частіше чути з їхнього зомбоящика. Розуму відрізнити фашизм від націонал-соціалізму в них немає. Більш того, процентів 90 - 95 не зможуть дати відповідь стосовно основних ознак фашизму, ще менше розуміють, що фашизм є проблемою не окремих людей, а суспільства в цілому. Але це не заважає тим тварюкам перетинати кордон всесвітньо визнаної країни верхи на БТРі і наче б то з ним боротися. Нація тупих рабів...
 
Останнє редагування:
Розуму відрізнити фашизм від націонал-соціалізму в них немає. Більш того, процентів 90 - 95 не зможуть дати відповідь стосовно основних ознак фашизму, ще менше розуміють, що фашизм є проблемою не окремих людей, а суспільства в цілому.
це і у "найчитаючій державі" срср мало хто міг сказати. газети наказали "фашист" - ну і всім сподобався штамп, який живе до сьогодні. карлсен виявися розумнішим та відвертішим, ніж ми вважали, припустив, що нацизму без гітлера та Німеччини інсунувати не може, про що писав і Тім Снайдер. але штамп є штамп, особливо, коли за відмову його використовувати дають 10 років курортів за Уралом
 
- Ты за что сидишь?
- За убийство. А ты?
- WiFi неправильно назвал

IMG_4995.jpeg
 
Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу