Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Экибазтус не надо, экибазтус чужоймир для кацапов схлопывается и ограничивается тагилом, экибазтусом и находкой.
В які саме роки? Бо дуже давно у тих місцях не бував - родичі переїхали або померли.Довгий час перегону Люботин-Буди дійсно не існувало.
ага, у коментах ЮТ сьогодні прочитав що"пєндоси" застосували проти туреччини кліматичну зброю, бо та підтримує підорасію...
Точно не підкажу. Десь з середини 90-х до початку 2к, власне самого початку, десь до 2000-2001. Там лінія була "вбита" в хлам, хоча з Шпаківки до Буд була в нормальному стані (тобто перекладена на залізобетон). Обмеження швидкості з Буд до стрілки перед Люботином приблизно тутВ які саме роки? Бо дуже давно у тих місцях не бував - родичі переїхали або померли.
Ещё пара таких успешных использований установки и не исключено, что город переименуют в Хаарпьков - во славу чудо оружия так сказать
ну ок.Не совсем так.
Просто какой-то хуйкин подал исковое о признании той богадельни банкротом.
Фактчекинг никому не вредит.
воу... Іісуса ще якось можна дискредитувати?нажаль Іісуса це лише дискредитує (((
«Не думайте, що Я прийшов, щоб принести мир на землю. Не мир Я приніс, а меч. Я прийшов, аби підняти сина проти батька, дочку проти матері, а невістку проти свекрухи. Ворогами людини стануть її домашні. Той, хто любить батька чи матір, сина чи дочку свою більше, ніж Мене, не гідний Мене. Хто не бере й не несе хреста страждання свого і не йде за Мною, той не гідний Мене. Хто намагатиметься врятувати своє життя, загубить його, але ж хто віддасть життя за Мене, той здобуде життя істинне».