Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
насправді ні. Бачили й дуже, хоча звичайно ж в меншому ступені, ніж воно виявилось потім. Американці теж спочатку недооцінювали.звичайно продана, бо рашке не бачили жодного сенсу в утриманні тієї території із суворими умовами клімату, дуже далеко від метрополії, ворожо налаштованним місцевим населенням і прокисшим промислом (бо всю хутро-тварину там за 50 років знищили вщент)
гаразд, я не так висловився: витрати на утримання значно більші, ніж прибуток з утримання величезної території, а на розвиток добувних промислів не було інвестицій та обладнання... а утримання з часом у разі військових домагань з боку ворожої ВБ - взагалі було б неможливим...насправді ні. Бачили й дуже, хоча звичайно ж в меншому ступені, ніж воно виявилось потім. Американці теж спочатку недооцінювали.
Да... Мы-то в детстве по бедности конденсаторами развлекались
И что, это заслуга Лаврова? Он же уже лет 20 как ни головой ни ногами толком не владеет - должность Захаровой ввели специально чтобы подчищать то дерьмо которое страдающий недержанием Лавров после себя оставляет.з іншого боку, не можна не визнати, що деякі успіхи та вплив на міжнародній арені рашке зберігають: є контакти в Китаї, щось закручується у США...![]()
Почему "почти"? Мне это было сразу понятно.почти угадано. "коней на переправе не меняют". а погоняло лаврова - "унылая лошадь"
руководство хуйла ведет к пропасти, а ведущая первого канала вообще ни при чемВедущая Первого Канала написала письмо Хуйлу
![]()
Есть видео 2015 г., не хочу сюда тянуть, где эта блондинка, как паучиха, и Гиви - танцуют под песню " Группа крови". Там и другие тела в военной форме веселятся...но сейчас уже на том свете, надеюсь.Та ну. То его бабушка
Бывшая. Ещё и пьянеющая походу.
.. а та вторая выдра за сиську себя трогает от ужаса.
ой я не могу
Клоунада же.
Еще вопрос кто срет больше.И что, это заслуга Лаврова? Он же уже лет 20 как ни головой ни ногами толком не владеет - должность Захаровой ввели специально чтобы подчищать то дерьмо которое страдающий недержанием Лавров после себя оставляет.