- 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Йобана перейобанаАга! А я тільки-но хотів запитати суспільство: той Гіркин - то йобана русня чи не-йобана русня ?
![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Йобана перейобанаАга! А я тільки-но хотів запитати суспільство: той Гіркин - то йобана русня чи не-йобана русня ?
![]()
У тебя была тень сомнения?Блядь, они таки конченные![]()
Это постная хуйняБлядь, они таки конченные![]()
як неперелівки? він просто туди не з"явиться, ото й уся Гаага...Гіркін в Гаазі таке "наспіває" про Хуйла, що тому буде непереливки
Переглянути вкладення 13397340На стрєлкова-гіркіна написали донос,його затримано.
Казань.
17-летний Максим не нашёл общий язык с Макаром и в подъезде предложил поговорить на улице, но чуть не получил люлей. Тогда парень достал сигнальный пистолет. В ответ услышал: "Ну давай, стреляй!", но испугался натиска соседа и убежал. Палить начал уже на свежем воздухе — под крики соседей.
Макар не пострадал. Максим убежал в лес. Его пока не нашли.
Переглянути вкладення 13397356
Хуйня, а не валина. Йому нормальний треба в зеків намутити, в них зараз є.Казань.
17-летний Максим не нашёл общий язык с Макаром и в подъезде предложил поговорить на улице, но чуть не получил люлей. Тогда парень достал сигнальный пистолет. В ответ услышал: "Ну давай, стреляй!", но испугался натиска соседа и убежал. Палить начал уже на свежем воздухе — под крики соседей.
Макар не пострадал. Максим убежал в лес. Его пока не нашли.
Переглянути вкладення 13397356
Вначале парень в черном стреляет из ракетницы, я так понял. А потом женщина в розовой куртке.17-летний Максим