Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Єбать... я чомусь хочу відпиздити її по єбалу совковою лопатою.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Можна жити в Люксембурзі... якщо ти громадянин Люксембургу.Останній рік ловлю себе на думках. Все своє свідоме життя «живу в епоху змін»: біднота 90х (був тоді школярем і не дуже помічав), помаранчева революція в 2004, криза 2008, революція гідності, початок війни у 2014, велика війна 2022..... можна вже нарешті жити як десь в умовному Люксембурзі чи якійсь іншій країні, де люди навіть не в курсі хто у них там голова парламенту, коли вибори, якийсь курс долара і взагалі нічого не відбувається десятиліттями
то пародія, але напевне заснована на реальних подіяхЄбать... я чомусь хочу відпиздити її по єбалу совковою лопатою.
Переглянути вкладення 13222880хуле, в Раше найдут как ответить на этот недружественный выпад европейцев: "и не надо нам. У кого есть, другие с войны привезли, а остальные к дырке на улице привычные."
А чому його не можна вислати до папашки?"Британское издание The Sun публикует новые подробности о лондонской жизни 21-летнего сына пропагандиста Владимира Соловьева.
Журналисты сообщают, что Данила был замечен в известном гей-клубе Лондона, а также на оргии, куда участники вечеринки уехали после. Сына соловьева в гей-тусовке называют «Блондиночкой».
Ждём теперь реакцию папаши?"(с)
Так вже ж. Й слиною бризкав, й гарчав як скажений собака. Обіцяв "не забути, не простити".Ждём теперь реакцию папаши?"(с)
НачалосьВ соответствии со статьей 14, российские названия нижеперечисленных географических мест должны быть в скобках продублированы китайскими названиями. В списке:
Владивосток, Уссурийск, Хабаровск, Благовещенск, остров Сахалин, Нерчинск, Николаевск-на-Амуре, Становой хребет.
будуть серти у ліфтах на зло Обамі?в Раше найдут как ответить на этот недружественный выпад европейцев: