Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Ми у 90-х влітку коври на річці прали. Розкладували коври на травичці, відром тягали воду з річки і поливали коври. Потім брали щітки для одягу і втирали порошок з картонних коробках чи пасту з банок. Ландьіш, здається. Потім тягнули ковйор в річку і виполіскували)))
Чекали доки трохи стече вода і тягнули додому, а там на воротах досушували.
А коли у 2000-х я приїхав на канікули додому і сказав: поїхали коври прати, мати відповіла: ти шо, знаєш який за це штраф впаяють?!
І почали прати вдома. Насоси поставили, бойлери підключили, унітази поставили)))
Ну то коври, а шмотки завжди дома прали. Якщо трохи, то мати в тазику з пральною дошкою, якщо багато, то вмикали машинку. Спочатку Рига, потім Ауріка, уже з центрифугою, а потім LG.
В деяких невеличких містечках можна на автомийці попрати килими.
Лол, например в Харькове![]()
Ні, там треба певний тиск. По перше, щоб клапан відкрився, по друге, струменем води порошок із бункера
вимивається
Тож, не меньше ніж 0,5 атм там треба
Клапан електромагнітний. Йому похуй на тиск.
Він буде відкриватись, доки машинка не набере необхідний рівень води.
Ніколи не прав, коли тиск дуже низький? Машинка доки воду набере, уже час зливати. Особливо, якщо на 30 хвилин ставиш.
Я в таких випадках "допомагаю", заливаючи воду з запасів через лоток для порошку)))
а сколько нужно ковшиков на полоскание?Можно ковшиком наливать воду через порошкоприемник
на мойке по улице карателя танкопия моют ковры...В деяких невеличких містечках можна на автомийці попрати килими.
Ти думаєш у нас по-іншому? Минулого року я їздив у село, 10 км від Харкова, газу в селі нема, насос зламався на башні і вода хуярить по селу без зупинки. А перед війною родички сказали, що башні зовсім впала. А у єбєнях на Волині і доріг немає, і вода з колодязя, знайома не могла з пошти посилку забрати, бо дороги розмило після дощу
Именно так у меня супруга пару раз делала - достирать, когда воду внезапно вырубали. Работает! А вы - давление/шмавление...Можно ковшиком наливать воду через порошкоприемник
В Чувашии добровольцам пообещали газ провести.