Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Re: Шо там у кацапов?

Ты опять уходишь от вопроса,
Та ти що? А було запитання? Ну, якщо було - вибачай, в мене тут перекладача з рязанського діалекту немає. Викладай державною, якщо, звичайно, здатна подужати, й бажано без лексики чєлябінських синявок. Бо українська мату не містить, зовсім. Це - прерогатива скрєпних.

Та ти що? А було запитання? Ну, якщо було - вибачай, в мене тут перекладача з рязанського діалекту немає. Викладай державною, якщо, звичайно, здатна подужати, й бажано без лексики чєлябінських синявок. Бо українська мату не містить, зовсім. Це - прерогатива скрєпних.

Интеллигент, получивший образование под генделями (с) Польт, не в курсе, что слово "вопрос" имеет несколько значений.
Проффесионал :yahoo:

Турция, по данным местной прессы, одобрила производство российской вакцины «Спутник»

Кацапский мразёнышь "работает" по 60 - 40 ? :)
Ссылку пиши, баран.

И таки подкацапный пропагандон свой вброс (без ссылки на источник) удалил. :)
Хорошо же !

Неужели на это можно прожить, лапотня ? :D
Делом займись, бедолага.

Интеллигент, получивший образование под генделями (с) Польт, не в курсе, что слово "вопрос" имеет несколько значений.
Проффесионал :yahoo:

от вже й довгоочікуване "самдурак", яким дуже полюбляли тут ольгінці "аргументувати".

А чи не проінформуєте, люба, як саме за останні тижнів зо три подорожчало у дерев'яних вершкове масло у вас у чєрєповцях? Цікавимося... Й українською, будь ласка, мені особисто ваш скрєпний ізиг неприйнятний.

Під час читаюня опусів цієї "перекладачки" - мимоволі виникає питання: з ким вона зазвичай спілкується, й якого штибу те спілкування. :рл:

от вже й довгоочікуване "самдурак", яким дуже полюбляли тут ольгінці "аргументувати".

А чи не проінформуєте, люба, як саме за останні тижнів зо три подорожчало у дерев'яних вершкове масло у вас у чєрєповцях? Цікавимося... Й українською, будь ласка, мені особисто ваш скрєпний ізиг неприйнятний.

Під час читаюня опусів цієї "перекладачки" - мимоволі виникає питання: з ким вона зазвичай спілкується, й якого штибу те спілкування. :рл:

Вообще-то ты пиздишь на каждом шагу, проффессионал https://www.kharkovforum.com/search.php?searchid=135897856&pp=50&page=11

Вообще-то ты пиздишь
Так і тхне "українською патріоткою".
...ще й криворукістю - посилання бите. Втім, а чого ж ще очікувати від носія специфічного варіанту російської мови.

Так і тхне "українською патріоткою".
...ще й криворукістю - посилання бите. Втім, а чого ж ще очікувати від носія специфічного варіанту російської мови.

Шо, не обнаружил по ссылке простыни своих комментов на русском языке с исчезающе редкими вкраплениями мовы? печалька.
Могу тебе их прямым цитированием отсыпать. :)

Шо, не обнаружил по ссылке простыни своих комментов на русском языке с исчезающе редкими вкраплениями мовы? печалька.
Могу тебе их прямым цитированием отсыпать. :)

А хіба можна щось побачити за битим посиланням? То твої руки криві, а не я "нє обнаружіл".

Так, я вільно пишу російською, але - тоді, коли це доречно. Так само, як мешканцю Кабула - пишу на фарсі, іспанськомовним та англомовним - відповідно, хоча й маю у неслов'янських мовах низький рівень.
З удаваною "українською патріоткою" - це недоречно. Бо цікаво, чи вона спроможеться продемонструвати фах перекладача, про який заявила, чи так і буде плавати у власних рязанських звичках. Або патріотка, й в Україні, відповідаючи на дописи українською, пише українською, або - руцькощелепне на підробітках, що намагається себе видавати за українську патріотку, не гребуючи звичним скрєпним матом.
Це те саме, що ольгінському боту поставити питання "крим чий? путін хто?" - цілком надійний тест.

Назад
Зверху Знизу