Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
На лабораторном препарате "белый польт".Дай руцькочєлюстному підробити "українським патріотом" - то й побачиш самозакохане руцькочєлюстне, звичайно - з усімавідповіднимизвичками, що ось тут мадам наочно демонструє.
По поводу?
Належними стилистически более уместно, проффесионал.
Барсик, я предлагала ОПРОВЕРГНУТЬ утверждение, что ты дебил. А не подтверждать.
Да, верно, уже многие привыкли, что опрометчиво дёргаться на виду не следует, бо на раз-два поставлю на место по любому вашему наивному висловлюванню.
Вообще-то ты пиздишь на каждом шагу, но по переходу на личности я еще вчера тебя хотела ткнуть носом, как ты сорвался в срачь на первом же ответе на мой коммент.Мадам навіть рідною - російською - не розуміє різниці між "свойствєнно" й "характЕрно"? - чудовий перекладач на українську, безперечно. Й з'їхати за допомогою стилістики - справа марна, бо точність визначень первісна. А стилістика... Ох і начитався ж на сайтах замовників, чого там понаписували такі от райтери та перекладачі, особливо - на сайтах тематики б'юті - хай Бог милує... Але стилістично - гламурненько, щодо цього закинути нема чого, звісно.
Мадам, яка начебто "професійно перекладає", яка начебто "українська патріотка", на українському форумі доводить власний патріотизм - вперто російською.
Чи може така професійна перекладачка? - за допомогою Гугл-транслейтера, й тому не ризикує писати українською, бо в Гугла цз цим поки кепсько? Чи може, така "патріотка"? Якби не казала, що "перекладач" - то й хай, й справді існують російськомовні патріоти України. Але перекладачка...
Хто зна...
Але як зважити ще й на те, що мадам у найкращих традиціях (самі вгадайте, чиїх саме) від самого початку переходить на особистість, ігноруючи будь-яку конкретику, яка для коректного опонента потребувала б відповіді, ще й принижується до стилю, властивого інтелігенту, який пройшов курс спілкування під генделями, то мимоволі починається відраза, бо "руцьким духом" несе від такого.
Звичайно, ніхто не очікував. що на ботоферми асів понабирають, бо бюджет в жлобів замалий, але ж до такої міри відвертих халтурщиків... Втім - те саме було й з ольгінцями, "півні" якісні там дуже швидко перевелися.
Командуйте у себя в свинарнике.
Я не принимаю от хамов предложений на исполнение неких действий. ЗаконспектируйтеИ я не командую, а предлагаю.
Ему просто не рассказали. Явно малолетний. Невыборного возраста. Для него пока училки и воспиталки Царь и БогТолько долбоёб может написать, что у него нет президентаСообщение от sergeime
Иди нахуй, долбоеб потомственный
Я не принимаю от хамов предложений на исполнение неких действий. Законспектируйте
"Українська патріотка" у повній красі.Вообще-то ты пиздишь
Зачем мне твои отмазки![]()
Обоссался - значит в жёлтом?Забавно ) Склочные мужики - оба в красном.
"Українська патріотка" у повній красі.
Можна втекти до України від зовнішніх кацапів, але внутрішнього кацапа так просто не позбутися.
У випадках, коли на адресу "чоловіків" зазвичай російською кажуть "быкует", то який у російській аналог для "жінок"? У лапках обидва - бо рязансько-тамбовська лексика ще жодного самця не зробила чоловіком, й жодну... ну, зрозуміла, кого? - не залишає у статусі жінки.
І, як на фермах і заведено - знов, вже вкотре, ігнорування досить простих речей. Наприклад - нездатності "перекладачки", "української патріотки", спілкуватися українською, тим більше - без скрєпних лексем.
Давай, викладай весь совниковий запас рідного ізига, подивимося, чи хоч у цьому справа не обмежується рівнем костромського дєрєвєнського сільпо...
Обоссался - значит в жёлтом?
Склочная базарная баба.![]()