Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Та схоже , увесь мордор - одна сатанистська секта . Дав Бог нам сусідів .Сатанист штоле?
1.Отут ти вліз в нашу розмову .
2.Про apple . Тобто , якщо всі пишуть пости про ЗЕбіла (дії якого , інакше як зрадою , не назвеш . Чого варті тільки його слова , що треба просто перестати стріляти ? +Відведення військ від зайнятих укріплених позицій .) То "я" буду писати про Яблоко . І де ти побачив в моїх словах , що я підтримую apple ? Так само і в словах інших форумчан ? Люди просто не розуміли , чого ту новину ти припер . Доречі , про бойкот . Ти вже розбив всі свої гаджети з цією маркою ? Чи , може їх в тебе не було , а тепер і точно не буде ?
3. Про бабцю . Картинка з бабцею мене не розлютила . Я ще раз повторюю , тупенький кацапський вилупок , я просив детальніше про біографію тієї бабці . І ті питання я поставив в попередньому пості . Але , чомусь , ти їх проігнорував . А Губєру я теж робив зауваження стосовно деяких його постів . Прикинь ! + У Губєра ніколи , ніколи в постах , чи перепостах не було і натяку на якусь прокацапкість . А ти от , чомусь , ігноруєшь питання , коли спалився на воді для Криму і пенсії для домбасян . Як так ?
4. За Юлю ти топив . І це можуть підтвердити багато відвідувачів цієї теми .Шукати твої пости річної давнини мені ліньки .
5. Я ображаю тільки кацапських вилупків , таких як ти . Бо живу на своїй , Богом диною , землі . А ти - блазень підхуйловський , бісів виродок , наволочь поторочена , вишкребок недоколиханий .
Доречі , можешь не відповідати . Але я слідкую за твоїми постами . І завжди буду макати твою макітру у лайно , якщо будешь касячити . Слава Україні !
як казав - зi свинями не спiлкуюся.
але останне речення побачив.
якщи ти свиня, то свинею i здохнешь.
а менi достатьно добавити тебе в бан, i я твоi висери бiльш нiколи не побачу.
так шо можеш хочь на гiвно в мою адресу звестися - менi до дупи, свиня безмозка.
i тебе тодi туди ж![]()
Сегодня такое фото увидел
"Жириновский и Хусейн совершают вместе намаз"
![]()
Володин предупредил об угрозе выхода из состава Украины ряда областей:
…⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
![]()
Думаю он комитетчик широкого спектра действия. Ближний Восток его тема.Сегодня такое фото увидел
"Жириновский и Хусейн совершают вместе намаз"
Та не кажи . Знатно бомбануло у кацапездола . Власне , що і доводилось . Тільки кацапездол не відповість на гасло Слава Україні ! Спалився по-повній вишкребок .о как у юлезелебота пукан рвануло))
Та вже доведено , він стовідсотковий кацапєздол на зарплатні .Ты или засланный казачёк или полуватный дурачёк.
Германия почему у тебя в профиле.
т.е. если я называю свиньей свинью, которая меня безпидставно постоянно оскорбляет из поста в пост то я засланный казачек или полуватный дурачек, а настоящий патриот будет стойко терпеть?Ты или засланный казачёк или полуватный дурачёк.
потому шо под впн сижу, и постоянно выключать его при написании поста влом. а так как в этом посту местоположение стало - уже круть?Германия почему у тебя в профиле.
Володин предупредил об угрозе выхода из состава Украины ряда областей:
…⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
![]()
Ты или засланный казачёк или полуватный дурачёк.
Германия почему у тебя в профиле.
т.е. если я называю свиньей свинью, которая меня безпидставно постоянно оскорбляет из поста в пост то я засланный казачек или полуватный дурачек, а настоящий патриот будет стойко терпеть?
ты себя ваще слышишь?
потому шо под впн сижу, и постоянно выключать его при написании поста влом. а так как в этом посту местоположение стало - уже круть?
фи