Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Московский патриархат или Киевский? Это важно!![]()
Немає московського патріархату в Україні, є російська православна церква. А враховуючи те, що томос московитам видали під шаленим тиском, під дією певних історичних подій, і те що Київський патріархат був приєднаний силою, можна оскаржити вашу автокефалію. Чи не видавали взагалі, може знову брешете? Часом не київський томос за свій видаєте, як ікони, "шапку мономаха" і багато чого ще?
Ильича, главное, оставьте нам!
Вам Гундяева мало?![]()
Судя по новостям о Курилах, россия (страна-террорист) продает земли на востоке и оккупирует на западе.
Говоря иными словами, Раися пытается ползти по земному шару в сторону запада![]()
Мене нічого не здивувало. Я нещодавно якраз писав здається тут про німців.С этим пидаром давно все ясно.
Удивило, что гейропа раскрывает свою глубоко озабоченную пасть на Миротворец. И интересует лизнет ли Петро пилотку фрау Меркель.
С этим пидаром/QUOTE]
Що "нє гоні"? Цей пидар шредер теж дограється я сказав.не гони