Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
не оспаривая цифры, я их не знаю, почему нельзя предположить и такие расходы?
и мысль твоя, что есть некая дельта, которая хранится не в РФ?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Юрий классно включает дурака. Дельты-нет, ихтамтоженет.
а ко мне в тот же день снова подослали рогатую тварь. Уже и со счету сбилась какая єто попітка меня ликвидировать физически. Убить как видите, не удалось, подожгли нашу машину. но тоже невдало (как и все, что єти рогатіе делают - рукокопытами ж неудобно).Московські посіпаки у рясах провели закритий з’їзд РПЦ КГБ СССР у Лаврі (яка, до речі, належить українському народу, а не купці безбожників, що моляться на Гундяя), а сьогодні вранці була спроба підпалити Андріївську церкву.
Коли?
А по іншому може бути?
мені дати не оголошують
але до другого пришестя ще трохи менше 1 тис роківі нам ще стіки їх терпіти та з ними битися
а ко мне в тот же день снова подослали рогатую тварь. Уже и со счету сбилась какая єто попітка меня ликвидировать физически. Убить как видите, не удалось, подожгли нашу машину. но тоже невдало (как и все, что єти рогатіе делают - рукокопытами ж неудобно).![]()
щас не знаю, харьковскую ведьмовскую банду (их главарша сидит просит милостіню уже много лет у монстіря, кот. возле музея истории, кот. попы МП отсудили у города, не помню название, она такая толстая беліе короткие волосы) курировала дьяволица джунану не хрена ж себе. А кто подсылает ты знаешь?