Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

ddeah5.jpg

Сталін - грузин.Враховуючи, шо росіяни всії ненавидять, грузинів у тому числі,дивна ця патологічна любов до грузина сталіна:незнаю: ляльки душогуба клепають...хворі люди.

Так отож.Я їх товари намагаюсь не купувати.Вистачило того, шо ми купили з братом мамі холодильник "Індезіт",кожного літа доводилось його заправляти, проробив аж 3 роки.:рл:Побутова техніка російського виробництва- гроші викинуті на вітер.

Я так с стиральной машиной влетел. Тоже Индезит и тоже из РФ. У неё детали через год отваливаться начали.

Розміщувати заводи на території росії - прикра помилка.Не виходить у вас пристойна техніка.Так само як і котячий корм та багато ще чого.

Вопрос целей. Значит так настроили производство, значит так хотели. Если хотят - настраивают как нужно. Пример тому БМВ или Тойота.

Я так с стиральной машиной влетел. Тоже Индезит и тоже из РФ. У неё детали через год отваливаться начали.
Всі хто мали техніку "індезіт" російського виробництва можуть сказати те саме.Російського виробництва краще не купувати.

Вопрос целей. Значит так настроили производство, значит так хотели. Если хотят - настраивают как нужно. Пример тому БМВ или Тойота.
За авто нічого не скажу, я не знаю.А за побутові речі тут вже була мова.
Не знаю хто як, а я намагаюсь не брати товарів "made in rf" .Вибір є.Ціна +-. Те що раніше шло з росії,тепер йде з угорщини,польщі.Засоби для прання так точно.

Тююю, открыл Америку. Это про кошачий корм, да и про химию, тоже
Корм тайский в инете, порошок италия или франция.
Но есть одно но - российские, кратно дешевле. Если пакет какого-нить китикэта стоит в районе 20руб, то тайские шезир я покупаю за 90. и так со всем.

Цена причём? У меня кошь аллергик. Всю жизнь на лечебном корме. Все было нормально, пока не завезли корм этой же марки, но произведен был в роиссе. Кошь сожрала себе лапы до локтей. Сейчас та же муть с знакомой из евпатории. Отсюда возит.

Причём, российскую БМВ нельзя ввезти в ЕС и поставить на учёт. Европейцы не дураки, защитились от российской смекалочки.

Мойша Остерман
19 жовтня о 19:48 · Kyiv
Ну какая Барби? Какой Кен? Бросьте нафиг эти чуждые бездуховные западные куклы! "Одень генералиссимуса" - вот настощая скрепно - патриотическая игра для детей - победоносцев! P. S. Адский адище - дна нет!
ehb2gh.jpg

Ну, трубку, как бы, ясно - в пасть. А ливарверт? Ливарверт кудой детки кену-гиниралисимусу пихать станут? А красна книжеца - «краткий курс...»? Нет дна у этих уйопков.

Назад
Зверху Знизу