- 🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
"Никогда не жалей об ушедшем трамвае и кацапе - будет следующий."От жеж фашисты. Пошто кацапчика загнобили? "Как мы теперь узнаем про вяличее и мосч педерации?
Пока так
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
"Никогда не жалей об ушедшем трамвае и кацапе - будет следующий."От жеж фашисты. Пошто кацапчика загнобили? "Как мы теперь узнаем про вяличее и мосч педерации?
Гуглем зацепило и принесло атмосферы истинно рсукого быта. Я не это искала, но прониклася, проникайтесь теперь и вы.
Ебаный свет, с дровами проблем нет. Просто бежать и хватать этот брильянт изумрудный вместе с дровами, пока не набижали солдаты Наты, пока газпром строит севено-китайский дважды поток. Дровни большие, бляяя. Кто из украинцев слышал это слово вне дореволюционной песни про елочку?
Названия отдельная песня. Исконно русские Катав, Ермель, Тюлюк, Зюраткуль и Юрюзань. И Зав'ялиха - сразу видно, где наши оттоптались.
Вот это прекрасное место для жизни и отдыха⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
![]()
Извинити.
Полюбляю я халву. З чаем, ложкою її тріскаю. Нещодавно з ЛНР знайома прислала кавалок кацапської, щоб пробу зняв. Виробник з Ростова. Йоптвою, це все що завгодно, лише не халва, колір хібашо трохи схожий. Якесь сгущене мастило.
Ні, все-таки вже осінь мабуть була...Ну просто везти продукти влітку, потягом, 1000+ км - лохіка.
Сподіваюсь вони там добряче просрались.
Я навіть не дзвонив після цього, ще тоді зрозумів яке вони лайно. Випроводив і зітхнув з полегшенням, мене так хіба що цигани та китайці напружували в плані спілкування - ну їх нафуй.
Bellingcat знайшов додаткові підтвердження зв'язку ПВК "Вагнера" з ГРУ і міноборони РФ
The Insider: РФ раніше намагалася вбити "Новічком" болгарського зброяра
Третій (поряд з "Петровим" і "Бошировим") учасник замаху в Солсбері, що ховається під ім'ям "Сергій В'ячеславович Федотов", був пов'язаний з іншим отруєнням із застосуванням речовини з родини "Новічка".
Лабораторія Гельсінського університету, що спеціалізується на хімічній зброї, змогла встановити сліди двох органофосфатів, які свідчили про те, що підприємця намагалися вбити нервово-паралітичною речовиною, що належать до родини "Новічка".
На питання про те, чому він міг представляти інтерес для ГРУ, Гебрев відповів, що бачить лише два можливих мотиви: по-перше, його компанія здійснювала поставки зброї в Україну, а по-друге, Росія могла претендувати на збройовий завод, що знаходився під контролем його компанії.