Статус:
Offline
Реєстрація: 18.01.2011
Повідом.: 18868
Реєстрація: 18.01.2011
Повідом.: 18868
Бандеровка!
Согласен! Наш человек!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Бандеровка!
А я не віру тобі раджу,а сходити в храм.Никогда не советуй по поводу веры
не знаю что такое колий... но если полить ступенечки церкви, где обычно ходят московские попы святой водой по морозу...
Я во Львове практически во всех был. И там где АТО-ников отпевают, всё из кошелька отдал в скриньку.А я не віру тобі раджу,а сходити в храм.
Я во Львове практически во всех был. И там где АТО-ников отпевают, всё из кошелька отдал в скриньку.
Уже 54 пробивает, да и доллар с евро потихоньку лезут вверх.
А у нас гривна сегодня ещё подросла. Где крикуны- паникёры- "к новому году будет 40"?
Сантьяго-де-Компостела.
Ось я був в цьому костелі.
Коліївщина, за версією, що найчастіше зустрічається в науковій і художній літературі, походить від слова «колій», яким в українських селах і донині називають людей, відповідальних за забиття свиней, які вміють робити це найбільш професійно і швидко. У творі Тараса Шевченка згадується процедура освячення ножів на означення міжетнічної та релігійної складових повстання. Прихильниця цієї версії трактування назви Наталя Яковенко у своїй книзі «Нарис історії України з найдавніших часів до кінця XVIII століття» наводить такі слова Максима Залізняка:
« «...поляків, жидів, та тих, котрі у служінні конфедератів були віри грецької, поколото чимало, а скільки - точно не знаю, проте гадаю, не менше як усіх чоловічої і жіночої статі, включно немовлят, тисячі дві поколото»В Википедии не знают, что есть нож - колий. Мне неоднократно приходилось и делать колии да и пользоваться пару раз тоже. Заколоть свинку могу, а вот разобрать - не получается, брезгую.
Колий - это фактически кусок стального прута диаметром 4-5 мм и длиной до 200 мм из стали 65Г с расплюснутым в форме сердечка концом и простой деревянной ручкой. Конец затачивается и по бокам, чтобы им можно было после укола рассечь сердце свинки. Некоторые спецы колят снизу вверх стоящую свинью так, что та и не успевает понять, что происходит. А в основном колят положив на бок, погладил, почесал, нащупал, где сердце стучит и сунул туда колия. Чем меньше свинья кричит после укола, тем выше квалификация мастера. Вот такими колиями и кололи панов Гонта с Железняком!
Вразило мене,коли хор співав.
А... ты из зрителей.Вразило мене,коли хор співав.
Ну а як ти думав,нас возили подивитись.А... ты из зрителей.
Пойду посцу.Ну а як ти думав,нас возили подивитись.
Ми прийшли в порт Vilagarcia,тунець 1000 тон привезли,от нас і повезли.
soli deoЯкий більше за всіх сподобався?