Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
взяв, та знецінив важку та шляхетну щоденну роботу Хтивого.что я ебал впускать себе в мозг тупоголовых "инфоюэнсеров" и следующих за ними в фарватере абсолютно безголовых репостеров
Бывает.взяв, та знецінив важку та шляхетну щоденну роботу Хтивого.![]()
Найгірше те що він так себе веде в нашому полоні і ніхто йому за це не проломить голову"захотелось так россии"
натуральный фашизм
...из водомётатак есть же у них давно испытанный метод - окропить святой водой...
Вєсь Интэрнэт пєрєрьіл, нє нашол такого самольота!![]()
усольский район
та да, я даже не звернув увагиВєсь Интэрнэт пєрєрьіл, нє нашол такого самольота!
Можэт, Ту-22 М3?
та да, я даже не звернув уваги![]()
Хай би вже скоріш, але налаштовуватися потрібно ще на пару років. Проте дочекатися повинніЦе ті маяки, що вказують на #пиздарусні# вже цього літа. Базові показники стрімко валяться до банкрутства. Кацапи жаліються' що пішло масове наїбалово з виплатами учаснікам сво. Вдови не отримують гробові. На постах мєнти пропонують підписати контракт. Дальнойобщики в ахуї. Читати їх форуми просто музика для русофоба ))).
Не просто так Дмитрієв полетів на вашингтонщину.