- 🟠 21:12 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Пидорский язык надо было давно искоренить кхуям, ещё после 2014-го года.
И даже намного раньше.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
они головой не пользуются, зачем им руки?
Они всегда найдут причину. Прибалтика, Финляндия тому примеры. Язык самое простое, что можно приплести.
Якщо доведеться подорожувати до Естонії, Латвії чи Литви, це слово краще забути. Можуть ногами пиздити.Прибалтика
Я не знаю, как еще назвать регион. Страны Балтии, Балтия?Якщо доведеться подорожувати до Естонії, Латвії чи Литви, це слово краще забути. Можуть ногами пиздити.
Ест. Balti riigid, Baltimaad, латис. Baltijas valstis, лит. Baltijos valstybėsЯ не знаю, как еще назвать регион. Страны Балтии, Балтия?
С удовольствием приеду к ним в гости.
Та що ви кажете. Скажіть це кацапам, які вбивають українців.Они всегда найдут причину. Прибалтика, Финляндия тому примеры. Язык самое простое, что можно приплести.
Та що ви кажете. Скажіть це кацапам, які вбивають українців.
![]()
![]()
Тоді зрозумілою тобі мовою: іди нахуй, підарок!Приведенные вами ссылки абсолютно никак не противоречат тому, что я написал.