Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
а що за апарат? китайський?Новини авто бізнесу лаптєстана
Там зараз майже все китайське. Апарати нормальні. "Дєло било нє в боббінє - долбойоб сідєл в кабінє". Як я вже казав, постійно відслідковую автоперевезення в мордорі. Причому очима самих перевізників.а що за апарат? китайський?
(в них начебто непогані були ванатжівки, мерседесівської ліцензії)
запам"ятаємо твій ХФвіт.Повторюся,- якщо Штати не вчинять щось зовсім підле по відношенню до України і Європи (типу відміни санкцій), то русню чекає банківська, а потім і системна криза вже цього літа. Безвідносно до стану справ на фронті. Навіть за повної зупинки бойових дій. Русні пизда!
а я це вже третій рік кажу. (та й не лише я), якщо потанін експортер сировини на зовнішні ринки, йому звичайно вигідний курс 100 та вище.Тобто курс то щось таке явно не ринкове.
Можливо й ні. Для цього треба ломом по голові чи табакерку в жопу.Повторюся,- якщо Штати не вчинять щось зовсім підле по відношенню до України і Європи (типу відміни санкцій), то русню чекає банківська, а потім і системна криза вже цього літа.
"Гасло файне, але мета кепська" 🐸Бєй Хуйла, спасай россссію!!!
Не, это мало; даёшь гуголплекс - 10^(10^100)!Логично бы смотрелся "штраф" в гугол (10^100) ржублей.
С приставкой у-Какой сука родины ?
їх вже друкують, аж гай шумить. ці порожні папірці витирани та їхні самки несуть у банки під 22% . профітабо печатати пусті гроші.
чекають на повернення Ауді, Бенца та Форда.умаєте чи просто так кацапи почали "кришити батон" на китайський автопром?
Так. І саме це вже створило бульбашку. Тобто великі системні банки за наказом з кремля фінансують ВПК під відсоток нижчий за ставку 21%. Частково це компенсується саме депозитами рядових кацапів. Але за першої паніки, коли "народ - богоносець" кинеться знімати свої фублі, виникне класична банківська криза.їх вже друкують, аж гай шумить. ці порожні папірці витирани та їхні самки несуть у банки під 22% . профіт![]()