Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Якої саме? Тієї, що у подертій ззаду білій сукні? Чи тієї, що 8 років на ургентну операцію збирала?Це аналог нашої "зірки метро"
Прошу зробити репост! Зробимо цих потвор відомими!
Ні, то від усвідомлення, що їде з прекрасного Ґрозноґо, де є проспект ім. Хуйла В.В. до якогось зачуханого Спасску та ще й Дальнього...несчастная любовь
Так а хулі? Єдіноє пространство. Фільмьі, музьіка, юмор.я б не только репост сделал , а на бутыль бы посадил. Проявив бы гуманизм- не на розочку, но на полную поллитру. Ибо таким курицам через ум не доходит, может дошло бы через другой орган...
Вот такая у меня эмоцияособенно в этот день удара по их Запорожью.
Ну могут на выбор пойти санитарками убирать дерьмо из под калек и раненых, а только будут в отказ - тогда на бутыль...
Чому в 2012-му? Я пам'ятаю, як людство з острахом чекало на прихід 2000 року. Ходили різні прогнози. Один з найпоширеніших - про прихід до влади сатани. Я тоді мешкав за порєбріком. Пам'ятаю, йшли вечором 30.12.1999 компанією з роботи, тільки й розмов про кінець світу. Настав 2000... Нічого наче й не сталося. Лише господарем Кремля став Путін. Як потім з'ясувалося, Лжец и отец лжи. Ось і не вір в віщування.Угу. Я на эту тему пару дней назад увидел замечательное высказывание:
"А что если конец света это не одномоментное явление, а процесс, и в 2012-м году он собственно и запустился?"
Задумался...
Так и запишем - Рогозин хуевый не только в руководстве, но и в стихосложении.
Тю!
Якого такого біса ці тварюки "в раю"??твой муж и сыновья теперь в раю счастливы . это главное . можешь и ты к ним полететь . там выплаты не нужны .
Дык? Ну-ну ...Ну дьік... Как там хуйло пиздело...
Москву ще б підпалити......ніхто таке не тушить. чекають, доки вигорить...
ПушкИн от зависти удавился...
Да, начиная с урода Алабамы. 8.08.08 - было "пробой пера". Вот трусливый нигер слился, а потом еще с кнопочкой "перезагрузка" к другу вове поехал - вова все понял - с такой Америкой можно все.Я - о другом: что в самой могущественной стране мира
во власть стали попадать неадекваты. И из-за этого она
слабнет.