Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Тут это точно будет по теме:
![]()
Дуже легко ці істоти можуть виявитися українськими ватанами.(((Кацапов и муслимов надо гнать из Европы сраной метлой в ихние ебеня, просто депортировать нахуй, безоговорочно!!!
Це тільки початок. Там далі веселішеПятый Ангел вострубил, и я увидел звезду, падшую с неба на землю, и дан был ей ключ от кладязя бездны.
Она отворила кладязь бездны, и вышел дым из кладязя, как дым из большой печи; и помрачилось солнце и воздух от дыма из кладязя.
И из дыма вышла саранча на землю, и дана была ей власть, какую имеют земные скорпионы.
И сказано было ей, чтобы не делала вреда траве земной, и никакой зелени, и никакому дереву, а только одним людям, которые не имеют печати Божией на челах своих.
Я навіть знаю де тусить третина кацапів - вона уся біля москвабаду, в золотому кільці.И освобождены были четыре Ангела, приготовленные на час и день, и месяц и год, для того, чтобы умертвить третью часть людей.
Посрало и лягло спать
що тобі не так в цьому відосі з контрактним орком, в темі про русню? Тобі доктора прислати не прислати? Правда чи не правда?Кров пішла не пішла з очей, доки читав не читав цей пост.
@Dozor, ти правда, черпаєш не черпаєш інформацію з таких авторитетних не авторитетних пабліків?
Це якийсь пездець не пездець!
а комусь він "дуже допоміг" перші два-три місці війни...