Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Re: Шо там у кацапов?

Российский лыжник на соревнованиях врезался в дерево и погиб.

Трагедия произошла на любительских соревнованиях по лыжным гонкам на Камчатке. По ходу состязаний погиб один из участников.

Как сообщает Telegram-канал Baza, это случилось во время Всероссийского Авачинского марафона. На крутом повороте группа лыжников не вписалась в поворот и упала. Один из них — 56-летний спортсмен — в итоге врезался головой в дерево.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

• 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район

А хіба можна щось побачити за битим посиланням? То твої руки криві, а не я "нє обнаружіл".

Так, я вільно пишу російською, але - тоді, коли це доречно. Так само, як мешканцю Кабула - пишу на фарсі, іспанськомовним та англомовним - відповідно, хоча й маю у неслов'янських мовах низький рівень.
З удаваною "українською патріоткою" - це недоречно. Бо цікаво, чи вона спроможеться продемонструвати фах перекладача, про який заявила, чи так і буде плавати у власних рязанських звичках. Або патріотка, й в Україні, відповідаючи на дописи українською, пише українською, або - руцькощелепне на підробітках, що намагається себе видавати за українську патріотку, не гребуючи звичним скрєпним матом.
Це те саме, що ольгінському боту поставити питання "крим чий? путін хто?" - цілком надійний тест.
Не знаю, шо ты там открыть не шмог, проффессионал рукопопый, у меня все открывается.
Крым это Украина, xуйло хуйло. А ты брехло и хамло. Что легко подверждается ссылками.

Взрывы в Чехии: целью мог быть срыв поставки вооружения в Украину

... в воскресенье, 18 апреля, расследователь международной следственной группы Bellingcat Христо Грозев сообщил, что ему и его коллегам удалось идентифицировать ещё несколько офицеров ГРУ, которые находились в Чехии с 11 по 16 октября 2014 года — соответствующее расследование будет опубликовано на предстоящей неделе. Как пишет Христо Грозев, раньше он считал, что Чепига и Мишкин получили звание "Героя россии" за участие в аннексии Крыма, но может выясниться, что это связано с операцией в Чехии.

Не знаю, шо ты там открыть не шмог, проффессионал рукопопый, у меня все открывается.
Крым это Украина, xуйло хуйло. А ты брехло и хамло. Что легко подверждается ссылками.

Я жодним чином не казав, що я профі з відкриття битих посиланнь - то твої фантазії.

Брехо? Так де твій фах перекладача? У рязані залишився? Я свій не ховаю десь у пазуці - все наочно.
Хамло? Це, може я матюкаюся, як працівниця узбіччя мкаду? Може, це я на твою адресу тут щось писав лексикою тамбовської синявки?
Отже - ти ще й продемонструвала класичне, на кшталт ольгінського, завертання "стрілок", щедро надавши мені власних "чеснот".

От "українська патріотка" й проявилася.

Зи: кацапським ботам вже давно дозволили про крим та кацапського царька писати що завгодно. То вже давно не показник. А от з мовою, виходить - пЄчалька, через скрєпу переступити так і не наважилася, так якимось пєнзєнським діалектом і крапаєш.

Не плачь, Барсик, бабе Юле было бы приятно знать, что ты все время о ней думаешь.

Кто о Викторе Фёдоровиче и его сынке Порошенко думает, кто о Тимошенко. Каждому своё.
Вы - враги.

Не знаю, шо ты там открыть не шмог

Ось за твоїм кривим посиланням, можеш порівняти з оригіналом.

трямка.png

Я жодним чином не казав, що я профі з відкриття битих посиланнь - то твої фантазії.

Брехо? Так де твій фах перекладача? У рязані залишився? Я свій не ховаю десь у пазуці - все наочно.
Хамло? Це, може я матюкаюся, як працівниця узбіччя мкаду? Може, це я на твою адресу тут щось писав лексикою тамбовської синявки?
Отже - ти ще й продемонструвала класичне, на кшталт ольгінського, завертання "стрілок", щедро надавши мені власних "чеснот".

От "українська патріотка" й проявилася.

Зи: кацапським ботам вже давно дозволили про крим та кацапського царька писати що завгодно. То вже давно не показник. А от з мовою, виходить - пЄчалька, через скрєпу переступити так і не наважилася, так якимось пєнзєнським діалектом і крапаєш.
О пензенском диалекте, битых ссылках и профессиАнальном цнотливом патриоте.
Для каждого пристрастного - свой сорт говна ненавистен более других. Порой настолько, что остальные говна, или отдельные из них, едва ли не гастрономические качества приобретают.

Мне - любое говно - говно и есть. Любое - за последние, как минимум, 121 (сто двадцать один) год. Без исключений. И у коего из них амбре тошнотворнее - нюхать не намерен.

Пристрастность в сортах говна - дорожка кривая.

:збентежений:

Там на Марсе вертолетик NASA взлетел и нормально приземлился.

примерно с 34:00

Ждем-с интервью начальника транспортного цеха.

О пензенском диалекте, битых ссылках и профессиАнальном цнотливом патриоте.

:збентежений:

Ти обрала просто як про себе)))
То що тобі там не подобається? Хоча ні, подобається, оскільки саме це й обрала. Чи то по Фрейду, чи навіть тим пишатися вважаєш доречним - то твій анамнез.

Я пишу відповідно до особи, для якої воно призначене. Те - призначалося іншій особі, але якщо хочеш - можеш, звичайно, й для себе взяти, тобі видніше. Якщо покопирсатися глибше - знайдеш мої дописи власне кацапам, штатним ольгінцям. Відповідною, добре їм зрозумілою, лексикою. Якщо вважатимеш за потрібне спроєктувати тамтешні тексти на себе - будь ласка, дідусь Фрейд буде радий. Заразом - зможеш підвищити кваліфікацію в кацапському маті, бо твоя - просто жалюгідна.

А посилання було - бите, скрін надав.

Northrop Grumman RQ-4 Global Hawk сейчас

Ти обрала просто як про себе)))
То що тобі там не подобається? Хоча ні, подобається, оскільки саме це й обрала. Чи то по Фрейду, чи навіть тим пишатися вважаєш доречним - то твій анамнез.

Я пишу відповідно до особи, для якої воно призначене. Те - призначалося іншій особі, але якщо хочеш - можеш, звичайно, й для себе взяти, тобі видніше. Якщо покопирсатися глибше - знайдеш мої дописи власне кацапам, штатним ольгінцям. Відповідною, добре їм зрозумілою, лексикою. Якщо вважатимеш за потрібне спроєктувати тамтешні тексти на себе - будь ласка, дідусь Фрейд буде радий. Заразом - зможеш підвищити кваліфікацію в кацапському маті, бо твоя - просто жалюгідна.

А посилання було - бите, скрін надав.

З якого це дива парою? Тобто, якщо ти матюкаєшься, то ти кацапська хвойда, так виходить?
Да я уже поняла, что ты брехло и хамло, расслабься.

Да я уже поняла, что ты брехло и хамло, расслабься.

Як кажуть у вас на тамбовщині - "Чья б корова мычала...".

Вивчиш українську, "чесна" "перекладачка", - може й будуть з тебе люди, а поки що - продовжуй тим пів-десятком скрєпних матюків користуватися, "культурна" та "ввічлива", для рівнощелепних з тобою кацапів - й того забагато.

Борони, Боже, Україну, якщо хоча б десята частина серед патріотів - будуть отакими, як ти, "патріотами". Бо тоді без його допомоги - не врятувати, навіть якщо кацапів, усіх до одного, перебити.

Назад
Зверху Знизу