Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Japanese Music

• Автор теми Автор теми Птичко
  • Дата створення Дата створення
cлишком по европейскому звучат, хотя учитывая их возраст и время создания, то это в принципе логично.
не, нихрена. поверь человеку,который несколько лет по утрам зарядку делал под европейские марши. 4 кассеты по 90 минут было.
японские гармонии и вообще структура мелодии выкупаются на раз.

насчет влияния европейской культуры - конечно, в период Сёва был взлет национализма, но что было до того: флот организован по британскому образцу, армия - по прусскому.

если честно не вижу различия между азиатскими и европейскими маршами кроме языка текстов естественно. Маршу присущи определенные свойства, инструменты, манера исполнения, какая разница авторами какой страны он был написан и исполнен. С другой стороны японский марш чуть более эмоционален, но это я думаю из-за японского языка.

ну про це я і казав - ніякої різниці окрім мови, а, головне, не музика це взагалі. принаймні не та музика, яку хочеться слухати просто так.

взагалі-то окуповували японію одноособово американці
речь не о том, кем она была произведена, а как европа (и сша естественно в том числе) повлияли на японию, в данном случае на музыку, но не суть уже, просто первое что всплыло в голове при прослушивании этих маршей - европойские мотивы.

по теме :D

jftmXemXzKU

вечно японцы уходят в крайности, можно же русских сейю пригласить для записи вокала - ан нет, надо самим спеть :D

Останнє редагування:
так вони не для російського ринку це роблять, а для свого подібне виконання з власним акцентом є набагато прийнятливішим. навіть у порівнянні з українською мовою російська з купою глухих приголосних у закритих складах є грубою та агресивною, що вже порівнювати з японською, де на 70 "голосних" 1 "приглосний".

додано
ну і якщо вже пішла така ***ня з аніме, то не запостити отаке просто не можна.
зараз ще покопаюся у наших записах, знайду наш кавер.

WsWfUT5zqXs

додано
ну і ось таке для дрочерів :р

IW8ANzFsAAM

Останнє редагування:
ну OK з маршами, я свою думку висловив ))

тепер не до маршів: подобаються проекти Юкі Каджіура (FictionJunction, Kalafina)
86lRysgWbZI

Xd4wlhsmsuo

до речі, Versailles дуже OK були б, але зовсім не до вподоби вокал. інструментал у них чудовий.
b2SucmKpcl4
(DVD rip, але звук тут більше подобається)

переважно j-музику взнаю з анімешних остів. з інструментальних найулюбленіший - OST Rozen Maiden (композитор Mitsumune Shinkichi).
2hGD68XSJ_c
m36Ls6rFZgk
хто скаже, що це не музика - ідіть до дупи одразу

вечно японцы уходят в крайности, можно же русских сейю пригласить для записи вокала - ан нет, надо самим спеть
сейю, яка озвучувала Нонну, вивчає російську

а так в них вже є Origa
UJjscA9Zvcw

HzxSUhwkkoc

iqFy9S_3L14

Останнє редагування:
перші ж взагалі попса
крила мрій(юме но цубаса, 夢の翼) ще й боян

хоча що брехати, я колись і хамасакі слухав. але то було давно і неправда :)

а так в них вже є Origa
недорозуміння якесь :рл:

перші ж взагалі попса
нічого не маю проти такої попси ))
колись слухав тільки старий рок (британців в основному), потім почав дивитися аніме "і всьо завєртє.."

недорозуміння якесь
на любителя, але живе і випускає диски в Японії досить давно

апну темку ще однією чарівною композицією. на ютубі не знайшов, тож прийшлося заливати на якесь ліве файлозвалище, але там можна послухати онлайн.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Надо бы подпписаться на тему, вдруг тут еще чего интересного выложат.

Не могу не поделиться этим:

NcqPEb9daiw

BBBsvbMSHaw

Свежайший лайв, как говорится: отличный перфоманс.

втыкая в свежесодраный с торрентов концерт было замечено и отпринтскринино вот это:

занятный шляпец у вокалиста BUCK-TICK
особенно доставила ***ха с гербом россии...

Назад
Зверху Знизу