Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
О, пам'ятаю того Лікаря Албана на День Міста чи щось таке. Співав наживо - "It's my life... (віддишка, віддишка, віддишка) It's my life..."Процитую доктора Албана:
Colour people please stay where you are!
Я, як частина суспільства, прийму і тебе, і твою дружину, і вашу дитину.Моя дівчина з Африки дуже бажає від мене дитину... але я сумніваюся, що її прийме українське суспільство... 😐
тобто ти теж вважаєш що українці повинні поширюватиАле ж хейтять (точніше, зневажають) тебе не за українську мову, а за ставлення до українців в Україні.
Я вважаю, що твоя тема не має майже ніякого відношення до відкритості до світу.Моя дівчина з Африки дуже бажає від мене дитину... але я сумніваюся, що її прийме українське суспільство... 😐
Ось у Західній Європі та США справи набагато краще з цим, імхо. А ви як вважаєте? Чи готове наше суспільство бути більш відкритим до світу?
От як на мене, то твоя тема досить таки бидлувата, вже все це давно прийнято більшістю суспільств, ще з 70-х років .а хіба бидлувата поведінка обумовлена расою?? 🤦🏾♂️
Чи може місцева гопота вам миліша для душі? 😬
Я вважаю, що людина, яка мене, двомовного в побуті протягом більш ніж півсторіччя, примушує забути мову, якою я спілкуюся з дитинства, тільки тому, що нею розмовляють якісь покидьки, має піти нах. Так само, як і любітелі русскага міра, які заперечують використання мною української.тобто ти теж вважаєш що українці повинні поширюватиросійськуболотну культуру включаючи мову, замість того щоб розвивати свою? 😬
я тебе ні до чого не змушую, поширюй і далі кацапську культуру і дітей ще своїх так навчиш 🥵🤦🏾♂️ А потім такі ідіоти "а яка різниця" ще дивуються чому більшість кацапів вважать Україну своєю губєрнією 🙆🏾♀️👎🏿👎🏿Я вважаю, що людина, яка мене, двомовного в побуті протягом більш ніж півсторіччя, примушує забути мову, якою я спілкуюся з дитинства, тільки тому, що нею розмовляють якісь покидьки, має піти нах.
Від щирого українця, який боїться вертатися додому, я іншого не очікував. Краще розповідай про кенійців, як добре, що вони опанували мову окупантів-колонізаторів як рідну.я тебе ні до чого не змушую, поширюй і далі кацапську культуру і дітей ще своїх так навчиш 🥵🤦🏾♂️ А потім такі ідіоти "а яка різниця" ще дивуються чому більшість кацапів вважать Україну своєю губєрнією 🙆🏾♀️👎🏿👎🏿
Ось через таких українських йолопів які посилають на хуй своїх же людей, я не хочу мати з вами нічого спільного. Йди до біса 👹
Не за мову,! Може за те що ти мудак!?якщо мене в Україні будуть і далі хейтити за укр. мову 🙆♂️, то не бачу сенсу повертатися 🤷🏾♂️
By the way, your girlfriend has African ancestry or origin if you want. Maybe even African roots but not background.Моя дівчина з Африки дуже бажає від мене дитину...
Не за мову,! Може за те що ти мудак!?
Пустопорожній якийсь коментар...Навіть про покидьків туман ....Я вважаю, що людина, яка мене, двомовного в побуті протягом більш ніж півсторіччя, примушує забути мову, якою я спілкуюся з дитинства, тільки тому, що нею розмовляють якісь покидьки, має піти нах. Так само, як і любітелі русскага міра, які заперечують використання мною української.
А взагалі-то зараз державна позиція спрямована саме на розвиток української культури, звісно, у тому вигляді, як її розуміють наші державні діячі.
А яке відношення ти маєшь до України ? Тебе має цікавити як сприйме цю ситуацію солнєчний магаданМоя дівчина з Африки дуже бажає від мене дитину... але я сумніваюся, що її прийме українське суспільство..
Негры да, но самый точный маркер нормальности в городе - это МакДональдс. Помню когда в Кременчуге он открылся, как то даже спокойнее стало ))Сегодня увидела на улице чистопородного чернющего негра.
Никакого предубеждения. Наоборот, добавил мне оптимизма.
Если негры в Харьков, а не из Харькова, то это замечательно.
А дети здоровы пусть будут - всх расцветочек, кроме триколорноц.![]()