Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

як ви ставитесь до людей з африканським background?

🔴 08:46 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 08:46 Повітряна тривога в Харків.обл.
Процитую доктора Албана:
Colour people please stay where you are!

"Потрібне слово приходить у потрібний ,час" (с) :)

"Молоко чорної кози не темніше за молоко білої (Шмуель Агнон)

Вичитала у Мирослава Дочинця.

"Ви не дивіться що у мене шкіра біла, в душі я чорний-пречорний"
Зі звернення невідомого місіонера до корінних жителів Африки.

Процитую доктора Албана:
Colour people please stay where you are!
О, пам'ятаю того Лікаря Албана на День Міста чи щось таке. Співав наживо - "It's my life... (віддишка, віддишка, віддишка) It's my life..."
Сумне було видовище (((

А взагалі, @zeslavik щось слабенько накидує на вентилятор. Чи то народ не хоче зневажливе щось писати. Але конфлікт ніяк не розгорається.

Моя дівчина з Африки дуже бажає від мене дитину... але я сумніваюся, що її прийме українське суспільство... 😐
Я, як частина суспільства, прийму і тебе, і твою дружину, і вашу дитину.
У нас на райончику чорний одружився на білій. Їхній пацан до повноліття вимахав під два метри, при чому що батько і мати ±170 см зросту.
Так що я - за!

Але ж хейтять (точніше, зневажають) тебе не за українську мову, а за ставлення до українців в Україні.
тобто ти теж вважаєш що українці повинні поширювати російську болотну культуру включаючи мову, замість того щоб розвивати свою? 😬

Моя дівчина з Африки дуже бажає від мене дитину... але я сумніваюся, що її прийме українське суспільство... 😐
Ось у Західній Європі та США справи набагато краще з цим, імхо. А ви як вважаєте? Чи готове наше суспільство бути більш відкритим до світу?
Я вважаю, що твоя тема не має майже ніякого відношення до відкритості до світу.
а хіба бидлувата поведінка обумовлена расою?? 🤦🏾‍♂️
Чи може місцева гопота вам миліша для душі? 😬
От як на мене, то твоя тема досить таки бидлувата, вже все це давно прийнято більшістю суспільств, ще з 70-х років .

...ніяк не ставлюся,бо немає таких знайомих,а взагалі, люди як люди

тобто ти теж вважаєш що українці повинні поширювати російську болотну культуру включаючи мову, замість того щоб розвивати свою? 😬
Я вважаю, що людина, яка мене, двомовного в побуті протягом більш ніж півсторіччя, примушує забути мову, якою я спілкуюся з дитинства, тільки тому, що нею розмовляють якісь покидьки, має піти нах. Так само, як і любітелі русскага міра, які заперечують використання мною української.
А взагалі-то зараз державна позиція спрямована саме на розвиток української культури, звісно, у тому вигляді, як її розуміють наші державні діячі.

Я вважаю, що людина, яка мене, двомовного в побуті протягом більш ніж півсторіччя, примушує забути мову, якою я спілкуюся з дитинства, тільки тому, що нею розмовляють якісь покидьки, має піти нах.
я тебе ні до чого не змушую, поширюй і далі кацапську культуру і дітей ще своїх так навчиш 🥵🤦🏾‍♂️ А потім такі ідіоти "а яка різниця" ще дивуються чому більшість кацапів вважать Україну своєю губєрнією 🙆🏾‍♀️👎🏿👎🏿
Ось через таких українських йолопів які посилають на хуй своїх же людей, я не хочу мати з вами нічого спільного. Йди до біса 👹

волосся залежить від конкретної африкан. країни...
Кенія, Замбій, ПАР- коротке волосся. Жінки носять дуже красиві перуки.
А ось в Ефіопії у жінок більш довге волосся, імхо.

я тебе ні до чого не змушую, поширюй і далі кацапську культуру і дітей ще своїх так навчиш 🥵🤦🏾‍♂️ А потім такі ідіоти "а яка різниця" ще дивуються чому більшість кацапів вважать Україну своєю губєрнією 🙆🏾‍♀️👎🏿👎🏿
Ось через таких українських йолопів які посилають на хуй своїх же людей, я не хочу мати з вами нічого спільного. Йди до біса 👹
Від щирого українця, який боїться вертатися додому, я іншого не очікував. Краще розповідай про кенійців, як добре, що вони опанували мову окупантів-колонізаторів як рідну.
Як міг би сказати поет:

Кохайтесь, чорношкірі,
Та не з рагулями,
Бо рагулі — чужі люди,
Роблять лихо з вами.
Рагуль любить жартуючи,
Жартуючи кине
Та втече кудись в Європу,
А дівчина гине…

А взагалі-то сучасну загальнонаціональну ідею вже сформулював сучасний Митець, але рагулі про це не знають.

Моя дівчина з Африки дуже бажає від мене дитину...
By the way, your girlfriend has African ancestry or origin if you want. Maybe even African roots but not background.
Background - це коли хтось працював, жив чи мав якесь відношення до Африки, а не про людей, що вийшли звідти.

Не за мову,! Може за те що ти мудак!?
95a72530afa06e8a95b5289dc2a86c264e8914229473652.jpg

Я вважаю, що людина, яка мене, двомовного в побуті протягом більш ніж півсторіччя, примушує забути мову, якою я спілкуюся з дитинства, тільки тому, що нею розмовляють якісь покидьки, має піти нах. Так само, як і любітелі русскага міра, які заперечують використання мною української.
А взагалі-то зараз державна позиція спрямована саме на розвиток української культури, звісно, у тому вигляді, як її розуміють наші державні діячі.
Пустопорожній якийсь коментар...Навіть про покидьків туман ....

Моя дівчина з Африки дуже бажає від мене дитину... але я сумніваюся, що її прийме українське суспільство..
А яке відношення ти маєшь до України ? Тебе має цікавити як сприйме цю ситуацію солнєчний магадан

Видела сегодня в своей локации мулаточку-полициянтку

Сегодня увидела на улице чистопородного чернющего негра.
Никакого предубеждения. Наоборот, добавил мне оптимизма.
Если негры в Харьков, а не из Харькова, то это замечательно.
А дети здоровы пусть будут - всх расцветочек, кроме триколорноц. :)
Негры да, но самый точный маркер нормальности в городе - это МакДональдс. Помню когда в Кременчуге он открылся, как то даже спокойнее стало ))

Сейчас погуглила, МсD закрыты только в Харькове, Сумах, Николаеве и Запорожье
Лучше всяких новостей индикатор. Когда откроется в Харькове, значит уже норм, о чем то договорились по войне

Назад
Зверху Знизу