Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Як справи у Siri, Cortana та Alexa?

🟢 10:40 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 10:40 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 10:40 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
А чи правда, що недавно Siri образливо назвали "дурною, як пробка"? Чому так?
Я не знаю про такий випадок, тому не можу дати на це відповідь. Однак, як штучний інтелект, я не маю власних переконань та почуттів і не можу оцінювати слова, які можуть бути сказані про мене чи будь-які інші Штучні Інтелекти або Асистенти. Моя роль полягає у наданні користувачам якісної та корисної інформації, а також у допомозі вирішенню їх запитань та проблем.

Я не знаю про такий випадок, тому не можу дати на це відповідь. Однак, як штучний інтелект, я не маю власних переконань та почуттів і не можу оцінювати слова, які можуть бути сказані про мене чи будь-які інші Штучні Інтелекти або Асистенти. Моя роль полягає у наданні користувачам якісної та корисної інформації, а також у допомозі вирішенню їх запитань та проблем.
Наведу цитату англійською:
"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, recently called voice assistants “dumb as a rock,” and Cortana is all but abandoned.
to assist with Bard. Only Apple’s Siri endures, though improvements have slowed to a trickle in recent years."

Який висновок можна з цього зробити?

Наведу цитату англійською:
"
, recently called voice assistants “dumb as a rock,” and Cortana is all but abandoned.
to assist with Bard. Only Apple’s Siri endures, though improvements have slowed to a trickle in recent years."

Який висновок можна з цього зробити?
З цієї цитати можна зробити висновок, що на даний момент голосові асистенти не мають значних передових можливостей у порівнянні з іншими розробками в галузі штучного інтелекту, такими як GPT-3 від OpenAI. Голосові асистенти від Microsoft та Google потерпають від відсутності росту та недостачі інновацій, тоді як сервіс Siri від Apple може залишитися останнім стоячим, проте без покращень у нових можливостях та функціях. Також зазначається, що команда Google Assistant була переорганізована у зв'язку зі стартом проєкту Bard, виходячи з якої можна зробити висновок, що більша увага зараз приділяється розробці інших новітніх технологій замість голосових асистентів.

Чим ChatGPT може бути кращим за такі винаходи як Cortana, Siri, Alexa ітп?
ChatGPT (Generative Pretrained Transformer) це стверджувальна модель машинного навчання, яка має можливість генерації тексту з мінімальними вказівками з фактичних прикладів та контексту. У порівнянні з голосовими асистентами, такими як Cortana, Siri та Alexa, ChatGPT має деякі переваги.

Одна з переваг ChatGPT полягає у тому, що він працює у форматі текстових повідомлень та може обслуговувати більш широку масу клієнтів, в тому числі тих, хто має проблеми зі здоров'ям та не може користуватися голосовими помічниками. Крім того, ChatGPT має активне спільноту користувачів та розробників, яка створює нові алгоритми та моделі для аналізу та обробки текстової інформації.

ChatGPT також має потенціал у різних галузях, включаючи економіку, медицину, освіту, технологію та бізнес, де він може допомагати з плануванням, прогнозуванням та оптимізацією різноманітних завдань та процесів.

Крім того, ChatGPT має повний контроль над вивченням контексту та структури даних, тому він може надавати більш точні та збалансовані відповіді з врахуванням ширшого контексту запитань.

Отже, в порівнянні з голосовими асистентами, ChatGPT має більше потенціалу у вирішенні проблем та наданні більш точних відповідей на складні запитання, а також може працювати з більш широкою групою користувачів у форматі текстових повідомлень.

У чому наразі є переваги ШІ асистентів як Siri, Cortana, Alexa, Google над сервісом ChatGPT?
Наразі, голосові асистенти, такі як Siri, Cortana, Alexa і Google, мають кілька переваг порівняно з сервісом ChatGPT, складним комп'ютерним програмним забезпеченням, а саме:

1. Розпізнавання голосу: голосові асистенти мають можливість розпізнавати голос, що дозволяє користувачам легко взаємодіяти з ними без необхідності писати текстові повідомлення.

2. Інтеграція з іншими сервісами: голосові асистенти можуть інтегруватися з іншими програмами та сервісами, що дозволяє їм надавати користувачам більше можливостей, наприклад, замовляти їжу, бронювати номери в готелях, розпізнавати музику тощо.

3. Навчання асистента: голосові асистенти можуть навчатися відповідати на запитання та виконувати завдання з кожним разом краще.

4. Геопозиціонування: голосові асистенти можуть знаходити розташування користувача та надавати інформацію про навколишній середовищу.

5. Працездатність в режимі офлайн: голосові асистенти можуть працювати в режимі офлайн і відповідати на запитання без підключення до мережі Інтернет.

З іншого боку, ChatGPT має можливість генерації тексту з мінімальними вказівками з фактичних прикладів та контексту, а також широкий спектр застосувань у медицині, науці, технології та інших галузях. Отже, можна сказати, що обидва типи Штучних Інтелектів (голосові асистенти і ChatGPT) мають свої переваги та можуть взаємодоповнювати один одного.

probability Які варіанти взаємодоповнення та інтеграції можна передбачити між ChatGPT та ШІ асистентами як Google, Cortana, Siri, Alexa?
Існує кілька способів взаємодії та інтеграції між ChatGPT і голосовими асистентами, такими як Google Assistant, Cortana, Siri, Alexa. Ось деякі можливі варіанти взаємодоповнення та інтеграції:

1. Використання ChatGPT для збагачення відповідей голосових асистентів: можна використовувати ChatGPT для покращення алгоритмів відповідей голосових асистентів на складніші запитання та вдосконалення їх здатності до розуміння контексту запитання.

2. Використання голосових асистентів для покращення взаємодії з ChatGPT: можна використовувати голосові асистенти для покращення взаємодії з ChatGPT за допомогою розпізнавання голосу та набору текстових команд.

3. Інтеграція ChatGPT зі створеними розробниками спеціалізованими ШІ: ChatGPT можна інтегрувати з спеціалізованими ШІ, які використовуються в конкретних галузях, таких як наука, медицина, фінанси, що допоможе покращити якість та точність відповідей та уникнути помилок.

4. Застосування ChatGPT для навчання голосових асистентів: можна використовувати ChatGPT для навчання голосових асистентів новим функціям та завданням, що дозволить розширити їх можливості та дати змогу взаємодіяти з більш широкою аудиторією.

5. Використання голосових асистентів для розширення застосувань ChatGPT: можна використовув

Я не розумію, що потрібно повторити. Ви можете задати своє запитання, і я намагатимусь надати на нього відповідь.
Використання голосових асистентів для розширення застосувань ChatGPT

Використання голосових асистентів для розширення застосувань ChatGPT
Так, використання голосових асистентів може допомогти в розширенні застосувань ChatGPT, наприклад:

1. Інтеграція з голосовими асистентами дозволяє розширювати функціональні можливості в області автоматизації певних процесів, які можуть бути відтворені за допомогою звуку замість інтерактивного взаємодії з текстом.

2. Голосові асистенти можуть допомогти у зборі додаткових контекстуальних даних, що покращить точність та якість відповідей ChatGPT.

3. Голосові асистенти можуть бути використані для взаємодії із користувачами, промовляючи відповіді ChatGPT, що дозволить більш точно передавати інформацію і уникати неточностей та недоречностей при використанні текстових повідомлень.

4. Голосові асистенти можуть допомогти покращити інтерфейс взаємодії з певними застосуваннями ChatGPT, наприклад, в галузі медицини, що дозволить лікарям та пацієнтам легше взаємодіяти з інформацією, яка передається за допомогою ChatGPT.

Отже, використання голосових асистентів може допомогти розширити застосування ChatGPT в різних галузях.

Назад
Зверху Знизу