Так, він схожий на Прєображеніє, але не зовсім.Цей? Купував як Преображеніє, і, наче , схожий, але не певен.
Ось то Прєображеніє, що передав мені мій дядько:
Я дійшов до висновку, що оце закопування - шкідливе.Але більше винограда розводити не хочу...Дуже шкода, коли він отак вимерзає весною.Пізніше відкопати і відкрити - теж не корисно, бо запріватиме в землі буде, в квітні жарюка стала нормою.
Ч багато років пригнав до грунту, ставив дуги з металопластиковій труби та накидував плівку. Все було добре з морозами, нічого не пріло.Тільки від мишей отруту треба класти. І плівку краще дорожче купувати, стійку до ультрафіолету, звичайна сиплеться через 3-4 рокиЯ дійшов до висновку, що оце закопування - шкідливе.
Треба компактно укладати лозу, вкривати білим агроволокном, а зверху класти шифер.
Весною шифер знімати, а в травні коли мине загроза морозу - прибирати агроволокно і в'язати.
Восени частину винограду укрив просто шифером. Частину батько закопав. Перезимували однаково, не зважаючи на морозну зиму.
В мене так само усіяні два міндаля. Вперше. Тогоріч спробував, штук пя'ть плодів було, а зараз рясно...Моя жердель сьогьодні зранку
Я міндаль вирощую виключно як підвой для персика.В мене так само усіяні два міндаля. Вперше. Тогоріч спробував, штук пя'ть плодів було, а зараз рясно...
Круто. Мої абрикоси, всі що вижили, вже позасихали.Моя жердель сьогьодні зранку
Один сорт. Назву не знаю. Три інші почорніли.Круто. Мої абрикоси, всі що вижили, вже позасихали.
Ну хоч листя живе.
На наступний рік буду робити систему дощування.
А горішки не подобаються?Я міндаль вирощую виключно як підвой для персика.
Не, не фанат.А горішки не подобаються?
А під гарне пиво?Не, не фанат.
Лящ!!!А під гарне пиво?
В мене зараз +7,5...У вас що, полюс холоду?Похоже сегодня опять приморозит. Звездное небо, всего +2. Добьет то, что выжило. Сейчас в темноте укрывали рассаду, заносили горшки с цветами. Нет покоя с этой погодой
у нас зараз +7. Але ж до ранку що буде хто зна...Похоже сегодня опять приморозит. Звездное небо, всего +2. Добьет то, что выжило. Сейчас в темноте укрывали рассаду, заносили горшки с цветами. Нет покоя с этой погодой