Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Як перекласти "ячейка таблицы"?

🟡 15:37 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення
  • 🟡 15:37 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Чи з гвинтами на крилах називається так само - перевірити не маю змоги :)
Я вище надав світлину з militarytoday.com . Вони точно знають, що як називати.
Бо самі винаходять НОВІ типи літальних апаратів та дають їм назви:
Vertol vertical takeoff and landing (вертикальний зліт та посадка), Boeing Vertol Division .
Rotor wing helicopter (з поворотними консолями)
Tiltrotor - конвертоплан
Gyrocopter - гірокоптер, гіроплан, автожир
тощо

Останнє редагування:
  • 🟡 15:37 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
... це як шукати різницю між шарфом та кашне (charpe vs cache-nez )
чи між парасолькою та зонтиком (para-sol vs zon-dek )

Я вище надав світлину з militarytoday.com . Вони точно знають, що як називати.
Бо самі винаходять НОВІ типи літальних апаратів та дають їм назви:
Vertol vertical takeoff and landing (вертикальний зліт та посадка), Boeing Vertol Division .
Rotor wing helicopter (з поворотними консолями)
Tiltrotor - конвертоплан
Gyrocopter - гірокоптер, гіроплан, автожир
тощо
Та світлини я бачила, але мені вони ні про що не говорять. Повірю на слово :-)

це як шукати різницю між шарфом та кашне
Screenshot_20231211-164404.jpg

:-)

Назад
Зверху Знизу