Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Їж морозиво і будеш здоровий

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
всегда есть мороженое одному невкусно ни мне, ни тебе, никому

Дивіться на ДСТУ морозива. Їсти можна тільки ДСТУ 4733. ДСТУ 4735 - отрава!
В АТБ было мороженое по акции за 3 гривны, а было за 20 гривен.
Меня часто летом тетушки наши просили сбегать и принести им то что по 3. :)

Читал что вся эта паника вокруг пальмового масла бред
саме так! пальмова олія - цінний харчовий продукт. а олія з ядер пальмових плодів - вона дорожче за олівкову... обурення викликає, коли пальмовою олією заміщають молочний жир. небезпечна - то гідрогенізована пальмова олія, от її треба уникати... також не треба споживати продукти з пальмой із Індонезії - бо ті нелюди вирубають для плантацій пальми ліси, де мешкають орангутанги. в Малайзії такой ***ні немає... найбільши експортером пальми у 70-80 був сересер (до питання міфу про натуральні продукти)

Ну когда оно ***кое, как и другие растительные масла, например подсолнечное, то все отлично! А вот когда его делают твердым - начинаются проблемы.
його просто розділяють на фракції... стеарин та олеїн... якщо не методом гідрогенізації то жодних проблем

В АТБ было мороженое по акции за 3 гривны, а было за 20 гривен.
Меня часто летом тетушки наши просили сбегать и принести им то что по 3. :)
Как раз в АТБ можно и без этого было обойтись . В АТБ было мороженное с 4733 ДСТУ которое их собственного производства и которого не была 7 кратной разницей в цене , а намного дешевле

саме так! пальмова олія - цінний харчовий продукт. а олія з ядер пальмових плодів - вона дорожче за олівкову... обурення викликає, коли пальмовою олією заміщають молочний жир. небезпечна - то гідрогенізована пальмова олія, от її треба уникати... також не треба споживати продукти з пальмой із Індонезії - бо ті нелюди вирубають для плантацій пальми ліси, де мешкають орангутанги. в Малайзії такой ***ні немає... найбільши експортером пальми у 70-80 був сересер (до питання міфу про натуральні продукти)
Не їж морозиво - врятуй орангутангів!

саме так! пальмова олія - цінний харчовий продукт. а олія з ядер пальмових плодів - вона дорожче за олівкову...
Оливыч лучше. А плоды этих пальм по вкусу похожи на каштаны, но консистенция очень мягкая и волокнистая.

Лепе зімну горілку.. :зуби:
И пользы больше і кайфу.. :D :україна:

Сто лет не ел мороженого, а тут тему почитал и захотелость. Купил Каштан от хладика - нормально зашел!

Как-то в зоопарке с кентом дали кабану целый пломбир. Он его схавал с палочкой. :D
Я понимаю этого кабана.
Палочка, побывав в мороженом, приобретает тоже приятный вкус, особенно когда мороженое уже закончилось. :)

бльо. спасибо за инфу про госты. я вообще люблю морожено похавать. веду телочку в рестик, она себе коньяка с сыром заказывает, а я мороженое с соком. так всегда официанты наоборот приносят. но я ж за рулем, ****. короче, я теперь буду на госты смотреть )

Назад
Зверху Знизу