Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

IT для Харькова: важнее Турбоатома, почти как Приватбанк

• Автор теми Автор теми OMON RA
  • Дата створення Дата створення
Но такого, что ты пришел, а тебе дают комп с Эклипсом, и говорят "будешь работать в Эклипсе, я сказал!" - нигде нет.
та ти шо? :)
Тобто як до мене прийде поц зі своїм ораклом - то він буде в мене працювати зі своїм ораклом?
Чи може він буде працювати в ідех, а не в 2015 студії? :)

я зовсім не проти такого що от я поважаю фар, а хтось поважає тотал командер (хоча я от тотал не поважаю зовсім. тому спеціально для мене кожен тримає фар)
комусь подобаеться просто ноутпад а комусь ноутпад++
Хтось юзає вінамп а хтось ще якусь ***ню, мені байдуже

але всі інструменти, якими ведеться колективна розробка - повинні буди однаковими, з точністю до патча.

та ти шо? :)
Тобто як до мене прийде поц зі своїм ораклом - то він буде в мене працювати зі своїм ораклом?
Чи може він буде працювати в ідех, а не в 2015 студії? :)

***ть - я не про используемые на проекте технологии, а про инструменты разработки говорю. Какая *** студия для джависта, который со своей идеей пришел?

але всі інструменти, якими ведеться колективна розробка - повинні буди однаковими, з точністю до патча.
Патчи как-то влияют на тексты исходников, которые IDE сохраняет и которые потом в VCS попадают? Или в твоей долбоконторе вся сборка в IDE у программеров на рабочих машинах происходит, причем каждый собирает свою либу, а потом это все сваливается в один каталог и у вас там целый зоопарк бинарных версий заводится?:рл:

тому що як в мене працює 100 дятлів в екліпсі, то й 101-й дятел теж буде працювати в екліпсі, а в своїй ідеї буде сиіти вдома в свій вільний час
Знов таки - пояснювати чому?
Это в ****оконторах так, не надо там работать. В нормальных конторах и ноут дают выбрать самому: хочешь мак - будет мак, хочешь делл какой нибудь будет тебе делл с виндой или линуксом, как хочешь.

В нормальных конторах и ноут дают выбрать самому: хочешь мак - будет мак, хочешь делл какой нибудь будет тебе делл с виндой или линуксом, как хочешь.
*****, я всикаюсь з цих дізайнерів :)
скуль сервер під маком, і студія там

****ец ви чєбуркашкі :)

***ть - я не про используемые на проекте технологии, а про инструменты разработки говорю. Какая *** студия для джависта, который со своей идеей пришел?
Чєбурашка, крім одноразового проекту тіпа "расчітай свой вєс", є й інші проекти, де все потрібно бути уніфіковане
Айті - це індустрія, там все повинно бути уніфіковане та легкозамінне

Патчи как-то влияют на тексты исходников, которые IDE сохраняет и которые потом в VCS попадают? Или в твоей долбоконторе вся сборка в IDE у программеров на рабочих машинах происходит, причем каждый собирает свою либу, а потом это все сваливается в один каталог и у вас там целый зоопарк бинарных версий заводится?
патчи якось впливають наприклад на бінарний код, тому в тебе під час дебагу "всьо нормально", а от бінарники з білд-серверу вже якісь ***ові виходять.

*****, я всикаюсь з цих дізайнерів :)
скуль сервер під маком, і студія там
А чё такого в sql сервере под маком? Более того, на нормальных проектах Vagrant используется, которому посрать на какой оси разворачиваться.

патчи якось впливають наприклад на бінарний код, тому в тебе під час дебагу "всьо нормально", а от бінарники з білд-серверу вже якісь ***ові виходять.
Я ж говорю - ****оконтора.

Это в ****оконторах так, не надо там работать. В нормальных конторах и ноут дают выбрать самому: хочешь мак - будет мак, хочешь делл какой нибудь будет тебе делл с виндой или линуксом, как хочешь.
в нормальных конторах одинаковое все: ИДЕ, компиляторы, тулчейны и прочая херота.

А чё такого в sql сервере под маком? Более того, на нормальных проектах Vagrant используется, которому посрать на какой оси разворачиваться.
в "нормальных проектах"? Хахаха. Чувак, все дело в том, что:

верно говоришь

А чё такого в sql сервере под маком?
Нічого
от тілько його там не існує.

****оконтора це там, де на 100 дятлів є 100 варіантів середовища розробки і де кожна обізяна користується чимось своїм, та ще й власним

в нормальних конторах все однакове

Нічого
от тілько його там не існує.
Три раза ха. Иногда лучше ничего не писать, чем писать ***ню. И PostgresSQL и MySQL отлично на макоси живут.
****оконтора це там, де на 100 дятлів є 100 варіантів середовища розробки і де кожна обізяна користується чимось своїм, та ще й власним

И ходят все строем небось? И дресс-код соблюдают? Спасибо, не надо.

Три раза ха. Иногда лучше ничего не писать, чем писать ***ню. И PostgresSQL и MySQL отлично на макоси живут.
sql server є тільки один
всі інши - то не є скл сервери, то субд
вивчайте вже матчасть, йоба! :)

И ходят все строем небось? И дресс-код соблюдают? Спасибо, не надо.
в розробці - так. ходять строєм та соблюдають практики та полісі в коді.
а що робити?

sql server є тільки один
всі інши - то не є скл сервери, то субд
вивчайте вже матчасть, йоба! :)
Тю, вы таки про Майкрософт? Он же только под виндой работает, кому он нужен?

в розробці - так. ходять строєм та соблюдають практики та полісі в коді.
а що робити?
Полиси в коде != средства разработки. Может, конечно, в дотнете это так, но программирование - это не только дотнет. И не только для Windows.

а потім ми дивуємося чому в Харкові немає айті індустрії :)
та де її взяти, як навкруги сплошні невігласи та анархісти :)

Ну хорошо - приходишь ты такой в свой первый рабочий день на новом месте, а тебе дают монитор, клаву, мышу, корпус, мешок требухи, бухту витухи, жменю коннекторов, отвертку, кримпер и стремянку. И говорят "Вася, собери себе компьютер, поставь винду и драйвера, а потом обожми и протяни кабель воон до того свича в конце этажа, и обязательно под потолком, шоб все цивильно было! А потом можешь садиться работать"
Гг, і налаштуй різні ВПНи, Цитрікси та актив-директорії :іржач:
Тю, а шо тут такого?))) В одной харьковской конторе, очень хорошей кстати, первое задание было - собрать самому себе стул из коробки.
Ля, звичайна ознака гівноконтори.
можна ще й шпалери поклеїти

З,І, А я колись клеїв. У робочий час. І платили мені як за робочий час. Спробуй вгадати, чи існнує ця контораз таким ефективним плануванням зараз :D

я інколи допомагаю адмінам та монтажникам зі всякою хрінотою
бо мені буває скучно, а від ручної праці з мене корона не спаде

А ти, часом, не військовий? :D

А ти, часом, не військовий?
ні
але інколи їх розумію :)

той хто ніколи не пробував інтегрувати кілька систем, кожна з яких написана отакими от "талановитими особистостями", які використовують стопіцотмільйонів мов та середовищ програмування, кодировок, форматів обміну даних, субд та такого іншого.....

іноді просто хочеться взяти та уєбати.

Назад
Зверху Знизу