Конечно можно сказать, что политика касается всех и каждого.
Саме так. Саме із за політики (політичної ****амотності) окупований Крим та частина Донбасу. Тому порівняння зовсім не в тему. Мої пости на політичні теми - це інформаційний спротив. Саме завдяки таким постам (не лише моїм, а таким) ХФ не став ХФс.
Когда люди начинают писать про скин-эффект это для меня уже за гранью.
Не важливо чим буде обумовлено, якщо є різниця в звуці між кабелями і за цю різницю платять - вона того варта.
Ти ж сам знаєш що "вимита машина краще їде". І прикинь, за мийку платять навіть ті хто не вірить в прогрів кабелів
люди которые пришли на сайт "hi fidelity" чтобы слушать звук с видеомагнитофона тоже
А що не так? Ти ж слухаєш звук із автомобіля\телефона\телевізора. То чим тобі відеомагнітофон не подобається? Відеомагнітофон - це інструмент. Його можна використовувати багато де. Чим по твоєму кардинально відрізнялись бабіни, компакт касети, відеомагнітофони, плівкові накопичувачі? Вони всі мали один й той самий принцип та архітектуру.
Музыку туда залить ещё проще, и ходить с тестом на беременность слушать музыку
Якщо така музика буде звучати краще за ширпотреб - то це також мало б рацію. Але не може. І ніхто не слухає якісний звук з тестів.
Доречі про звік з нісенітниць.
І от диво....аудіофіли чомусь це не підхватили. Як так сталось? Можнаж флоп масиви продавати за 100500 долларів, все одно аудіофіли збочені глухарі
Только я писал про людей которые тупо покупают видеомагнитофоны. Или тупо кабель за xxxx долларов. Они ничего не строят.
Он вище пишуть
Есть там своя магия. А вообще магнитная лента круче, чем винил.
Мне например понравилось вот что:
Из копеечного видака выкинул БВГ, вместо него поставил голову от кассетника и увеличил скорость до 7см/сек. Пока ничего не настраивал, наобум записал, подключив схему кассетника, который может писать на хром.
И что я получил?
- хромовые кассеты отличного качества за копейки или бесплатно.
- отличный почти прецизионный лентопротяжный механизм.
- длительность записи 60 минут на 180-ке.
- дорожки записи идут не по краям а в лучшем месте ленты, тех участках, которые не деформированы.
.... и много других плюшек. В общем идея мне понравилась.
Де тут тупо?
Я ще раз повторюсь.
Безумовно є ідіоти, і шахраї. Як і в інших галузях.
Але, твоя проблема в тому що ти спираючись на теоретичні знання (навіть не знаючи як працює компакт касетний плеер чи ВХС відеомагнітофон) не слухавши практично як воно грає, впевнений що ті хто знає як це працює і чує це - помиляються. А ти ні.
Це нагадує про "споріть о вкусє устріц с тємі хто іх єл" і "мнє рабінович напєл".
Я пам'ятаю як тут на ХФ 98 з 100 мені доводили що не може копія CD-DA диску відрізнятись від оригіналу по звуку

і наводили як доказ "віндовс же с копии бит в бит соответствуєт оригиналу"

А я заглибився в теорію, і фізично розумів в чому різниця. Не кажучи про те що я фізично, своїми вухами чую цю різницю на аппаратурі батька.
От і все. Немаючи нічого ти смієшся з людей які значно далі за тебе просунулись в темі на яку сперечаєтесь.
Уяви що тобі баця буде доводити що коронавірус через п'ятьжі людям білгейтс опромінює. Бо вона роліки американського військового в інтернеті російською дивилась де він все довів.
От приблизно так виглядають хайенд атеїсти.