Re: История вашего "звука"
Звук - це дуже особисте.
Я, скільки себе пам'ятаю, завжди слухав музику. На круту фірмУ грошей не вистачало, тож про Dynaudio доводилося тільки читати.
У 1991-му році в універмазі "Московський" випадково натрапив на колонки "Амфітон - 022". Діло було після получки, тож став у чергу і купив. А вони важкі, зараза, сам додому не дотягну, мобільного ще не водилося. Обчим, була ще та пригода.

Років після десяти експлуатації пошабашили підвіси динаміків - спочатку на НЧ, а через рік і на СЧ. НЧ були тільки китайські аналоги за ціною як золоті, тож довелося ремонтувати самому, а СЧ динаміки замінив на інші. На середні частоти поставив низькочастоні 25ГДН3-4, в яких замість пилозахисного ковпачка вклеїв половинку целулоїдного м'чика для настільного тенісу. Як на не аудіофіла - отримав досить непоганий результат. Правда, ще через 15 років знову довелося міняти паралон підвісів на 75ГДН3 та ставити новий паперовий купол пилозахисту (старий був деформований домочадцями і не витримав повторного демонтажу

). Заодно були поставлені внутрішні розпорки щоб зробити передню панель більш жорсткою, замінив вату на дванадцяти міліметрові звукоізоляційні листи, замінив дроти на "аудіо", стики між плитами зсередини ущільнив герметиком. Зібрав - вийшло непогано, на слух. Особисто мені перевіркою якості є те, як звук бас-гітари Дасті Хіла гуляє по фронту у композиції Concrete And Steel. ЗіЗі Топ рулює

Отака історія з моїм звуком.
1. У мене збереглися паспорти, але пожовкли. Я відсканував схему.
2. Для відновлення зовнішнього вигляду дифузорів я використав туш Кохінор білого і чорного кольору. Вийшло нічого.
3. Ескіз розпорки для підвищення жорсткості фронтальної панелі колонки.
4. Зовнішній вигляд НЧ (на "Гертруді" були тільки паралонові підвіси), тож ставив, що було.