У человека в кадре 4 клеммы и 2 провода и автор говорит "Надо делать вот так" и показывает крупным планом как.
Блять! А оказывается на видео не хватает 2 проводов и 4 соединения! И его это не смущает совершенно
Вибачь, але люди що можуть собі дозволити апаратуру такого рівня мають як мінімум вуха, та певний рівень розвитку.
Ведучий розповідає про негативний вплив перемичок і показує наглядно, тримаючи в руці одну з них, як вони виглядають.
А потім звучить фраза "а еслі перемичкі остаются на месті, то соотвєтствєнно главний способ подключєнія акустікі - ето "святой крест"" і далі показує що це значить. Я серйозно хз що потрібно щоб заплутатись у цьому.
Ясно сказано "якщо у вас встановлені перемички". Кожному розуміло що це значить. А от що таке "святий хрест" - мало хто знає. Тому логічно що він показав наглядно що це таке.
Те що не встановлена одна перемичка - це було би недоліком в інструкції з використання, а тут - не бачу проблеми.
Такий спосіб підключення - є по суті усереднення. Щоб обидва споживача отримували сигнал одного рівня якості. Наглядна демоснтрація допомагає це зрозуміти.
Можна було би поставити відео на паузу, закріпити перемичку, знову продовжити запис. Проте на мій погляд - це зовсім незначний огріх щоб так підгорало
Його відео де він хуєсосить Білі Айліш - ото я розумію, гарний детонатор пердаків з навушниками по п'ять центів )))))