Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Історія вашого "звуку"

• Автор теми Автор теми Firebird_V8
  • Дата створення Дата створення
Хэ- срай, он же м-р вижен, да в игноре ты, не парся.. не вижу я вас в упор... так что клонируйся опять... Хотя тебе это уже не поможетЪ

ааа, так ти з великососів :(
Тоді зрозуміло що червона пліснява та сектор газу - то твій контент :)

От зараз крамолу для даної теми скажу, але чим новіша музика, тим якісніші записи, як на мене. Як у вініла, так і в КД. У дитинстві найкращим здавався диск Ace of Base, нещодавно поставив - якість гидотна. Студентом офігенно якісним здавалися диски Nightwish, Apocalyptica. З ними те ж саме, не порівняти з тими ж Даха Браха, The Harkiss, Imagine Dragons. Спеціально не кажу про класичний рок, аби не дратувати піпл.

Так, про війну гучності знаю, але ремастери для мене звучать також невдало.

От зараз крамолу для даної теми скажу, але чим новіша музика, тим якісніші записи, як на мене.
Частково згоден.
Згоден у тому що порівняно з записами починаючи з 80х років (окрім виключень деяких типу Пінк Флойд), особливо записи після 2010 року пішли значно в гору!
На мій погляд це сталось тому що звукачі нарешті зрозуміли та отримали апаратуру що здатна писати більше ніж 44.1 для компакту.

Эх ЦАПы, ЦАПы ..

Вкладення

• IMG_6382.jpg
    IMG_6382.jpg
    121.5 КБ · Перегляди: 217
  • IMG_6381.jpg
    IMG_6381.jpg
    50.1 КБ · Перегляди: 189
И диод выпрямительный- германивый...
Даааа, мне нравицца!
NAD усилители тестили?
Случалось ремонтировать 304-й из первых. Несмотря из моей предвзятости, усил понравился. Эстетичный такой себе звук для эгоистичного прослушивания хорошей музыки. Да и дизайн вживую если - тоже не плох.

Даааа, мне нравицца!

Случалось ремонтировать 304-й из первых. Несмотря из моей предвзятости, усил понравился. Эстетичный такой себе звук для эгоистичного прослушивания хорошей музыки. Да и дизайн вживую если - тоже не плох.
Да. и у меня пара была. Модели не помню. помню один 25 ватный, второй 40ка. хотел оставить, но алчность взяла вверх- поступило предложение от которого я не смог отказаться... да и поболее мне нужен "бум":пиво:

Всё что продаётся - надо продавать (с)
Сколько не оставлял себе, отказавшись продать, всегда потом жалел.
я с акаями деками ни капли, как не странно. часть молодости моей в них..:клас:
хотя мне кричали- продай, продай.. они скоро не нужны будут ни кому..

Я вижу динамики от наушников, как они на твоё мнение в качестве пищалок?
плЁхо. От фольца 2000-х пищалки штатные шелковые- айс. для до 35 ватт синуса. потом- возгораются. реально. я у себя в машине поджёг так одну. В гараже буду- сфотаю. Они около 3х баксов. дёшего и сердито...

Додав до колекції ще одну бажану платівочку

Навіть не знав що там такий прикольний комплект :клас:

Додав до колекції ще одну бажану платівочку
Я никак не куплю её :( Ты именно такую купил?
А где ты купил?
В украинских интернет магазинах её нет в наличие никогда :рл:
Что-то они тупят. Я бы держал про запас всегда в наличие такие пластинки. И пополнял бы постоянно.

Я никак не куплю её :( Ты именно такую купил?
А где ты купил?
В украинских интернет магазинах её нет в наличие никогда :рл:
Что-то они тупят. Я бы держал про запас всегда в наличие такие пластинки. И пополнял бы постоянно.
Саме таку. Запечатану. На олх. Там не завжди, проте дуже часто вони є. Альбоми пінкфлойд як бв, так і нове перевидання.
Ще купив захисні прозорі конверти для двійників та звичайних платівок.

Затестив Клемп :клас:

Не скажу що з ним прямо різниця катастрофічно відрізняється від без нього.
Проте правда: сцена, динаміка, бас краще з ним. Враховуючи простоту і доступність - мастхев :клас:

Також запустив коректор та живлення вертачка від ДБЖ.
Ще раз переконався що ДБЖ з подвійним перетворенням також мастхев :)

Такі прості рішення, а дієві :клас:

Вкладення

• photo_2018-12-29_19-29-45.jpg
    photo_2018-12-29_19-29-45.jpg
    79.6 КБ · Перегляди: 329
В соседнюю тему постил картинку из "Гостья из будущего" и заметил надпись DNL System под кнопкой Пуск.
Это табличка с аудио аппаратуры, которая говорит, что в ней есть система шумоподавления (Dynamic Noise Limiter) :)

bfj9ae.jpg

hgjb3e.png

З'явилась пропажа.
Гадав посилка загубилась. Ще мала місяць тому прийти.
А недавно з НП подзвонили "ви будете забірать посилку?". Виявилось що вона в них вже лежить з 12 місяця ))) А ніде нотифікацій не було. Я її чекав на Укрпошті, а посилки на НП йдуть на інше відділення зазвичай.

VTA шаблон

gacd4g.jpg

1jjbjc.jpg

Назад
Зверху Знизу