Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Історія вашого "звуку"

🟡 17:30 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 17:30 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Твоє не розуміння не доводить що цього не існує :)

Я певен ти і всі деталі теорії струн не розумієш.
Те кто понимают теорию струн будут долго улыбаться глядя на usb кабель ценой 700 дол.

Если аудиокабеля можно прогнать на тесты и найти лучший то usb кабель нет.

Ну я не сравниваю usb2.0 и usb3.0.

Только сейчас заметил - продавец даже не написал какой кабель он продаёт :рл: 1.0, 2.0, 3.0.... Охуеть, это неважно!!! :) :рл:
Если там 2.0 то вот этот будет лучше :)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

• 🟡 17:30 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Хлопци, заблукалы вже, туд за аудио, або я шось не зрозумив, чиста...?!

Спасiбо (с)

Те кто понимают теорию струн будут долго улыбаться глядя на usb кабель ценой 700 дол.

Если аудиокабеля можно прогнать на тесты и найти лучший то usb кабель нет.

Ну я не сравниваю usb2.0 и usb3.0.

Только сейчас заметил - продавец даже не написал какой кабель он продаёт :рл: 1.0, 2.0, 3.0.... Охуеть, это неважно!!! :) :рл:
Если там 2.0 то вот этот будет лучше :)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Розкажи це шефам в ресторанах та фуд критикам. Про прогнати спектрометром та порахувати білки жирки машиною )))))

Розкажи це шефам в ресторанах та фуд критикам. Про прогнати спектрометром та порахувати білки жирки машиною
Причем тут теория струн, рестораны и белки? :confused:
Почему ты пишешь про то, что можно измерять?

USB кабель это передача данных 1 или 0. "Лучше" передать 1 или 0 сложно :)
От ти і спалився в незнанні.

Переважна більшість ЦАПів мають синхронну передачу даних.
Тобто всі помилки передачі усереднюються цапом.
А скільки помилок роблять при передачі на гівнокабелі в потоці важко цявити.

Так от якісний кабель дасть менше помилок. Буде меньше усереднень на місці помилки, буде якісніше звук.

Саме із за цих помилок в потоці зараз з'явились асинхронні контролери для ЦАП (як у смартфона чи пк).
От там кабель вже не грає ролі.

От я тобі навів приклад як твоє незнання та впертість тебе підвели :)

Тому не спіши казати що то маячня, якщо ти хоча би не послухав;)

Причем тут теория струн, рестораны и белки? :confused:

Почему ты пишешь про то, что можно измерять?
Тому в звуці виміряти ти можеш лише декілька параметрів.

От як ти виміряєш атаку?
Як ти виміряєш роздільну здатність панорами?

Це динамічні параметри які майже не можливо об'єктивно виміряти синтетичним гегератором та прибором.

Досі око та вухо більш об'єктивні.
Хайенд починається там, де прибори вже не показують різниці.
А вухо чує і чітко.

Хоча навіщо сперечатись.
Немає так немає )))
Врешті решт ви лише лишаєте себе кращого.
Колись вважали що мп3 не гірше за вініл мовляв те що жметься вухо все одно не чує, то все вигадки хворих аудіофілів, а сьогодні чомусь звідусіль хайрес ллється :)

Думай те [emoji2398]

А скільки помилок роблять при передачі на гівнокабелі в потоці важко цявити.
Ни сколько они не делают...
Я не рассматриваю "говнокабели", эти типа старый потрёпанный кабель купленный с земли около радио рынка.

Це динамічні параметри які майже не можливо об'єктивно виміряти синтетичним гегератором та прибором
Если нельзя измерять почему я должен верить какой-то фирме которая их продает по 700 дол за штуку? :)

А кто говорит проводить измерения без проверки контрольной суммы?
Берем этот кабель с ЦАП, ставим в компьютер, подключаем устройство и прогоняем 1 Тб данных.
Потом берём кабель с принтера и повторяем процедуру.

Ни сколько они не делают...
Я не рассматриваю "говнокабели", эти типа старый потрёпанный кабель купленный с земли около радио рынка.

Если нельзя измерять почему я должен верить какой-то фирме которая их продает по 700 дол за штуку? :)

А кто говорит проводить измерения без проверки контрольной суммы?
Берем этот кабель с ЦАП, ставим в компьютер, подключаем устройство и прогоняем 1 Тб данных.
Почитай що таке асинхронна передача даних по ЮСБ. Саме вона використовується в 9,5 з 10 цапів. Яка контрольна сума :(

Почитай що таке асинхронна передача даних по ЮСБ.
Я знаю что такое асинхронная передача данных.
Во первых где написано что этот кабель для асинхронной передачи данных?
Почему вообще на этикете нет стандарта кабеля?
Я понимаю продавец идиот, но фирма производитель даже на коробке не написала, хотя сантиметры указала :рл:

Яка контрольна сума
Я же написал - кабель можно проверить подключив для синхронной передачи данных и проверку контрольной суммы.

Ответь на простой вопрос (хотя бы для себя) - каким образом происходит проверка этих кабелей на предприятии которое их выпускает если "контрольной суммы" не существует?
Или ты хочешь сказать, что его проверить просто невозможно? Проверили прозвон жил, и... и всё.

Расскажите о своем звуковоспроизводящем пути.

Никого. Похуй всегда было на музыку, а на меломанов смотрел как на ебанатов.

конечно музыкой прикольно пользоваться для различных целей, типа взбодриться, либо тишину заполнить, либо настроение и ритм создать для потрахаться. Да, прикольная штука, работает вопросов нет. Но уделять её время специально это абсурд.
Ну, популярная музыка, особенно рок вообще раскрутили для успешной торговли наркотой. Что может быть выгодней, чем организовать рок фестиваль и толкнуть пару тонн наркоты на сутки.

За 700? только на даче ветки подвязывать:D

ЗЫ. как-то стали не интересны кабелесрачи...

Я знаю что такое асинхронная передача данных.
Во первых где написано что этот кабель для асинхронной передачи данных?
Почему вообще на этикете нет стандарта кабеля?
Я понимаю продавец идиот, но фирма производитель даже на коробке не написала, хотя сантиметры указала :рл:

Я же написал - кабель можно проверить подключив для синхронной передачи данных и проверку контрольной суммы.

Ответь на простой вопрос (хотя бы для себя) - каким образом происходит проверка этих кабелей на предприятии которое их выпускает если "контрольной суммы" не существует?
Или ты хочешь сказать, что его проверить просто невозможно? Проверили прозвон жил, и... и всё.
Кабель один, для синхронної та асинхронної передачі. Запропонований тобою шлях перевірки для асинхронного режиму, тому його результати ніяк не характеризують його якість при потоковому режимі.

Різниця між асинхр та синхр буде та сама як і між CDDA та DATA CD. В першому випадку потік без можливості перечитати втрачені пакети. В другому 100% коректна передача даних.

Чому не пишуть тип а лише довжину, тому що в тій галузі застосування не важливий тип, він відповідний і цього достатньо.
І ще. Аудіо аппаратуру ХіФі не купують за характеристиками. Там все вирішує слухова оцінка покупця. Така специфіка ринку.

Назад
Зверху Знизу