Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

История о том как я бросил вОлю

🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
что у них мол и дискавери и уявери есть.
угу я тоже повелся целый 2015 год на этой хуйне просидел пока дискавери не выключили, т.е. подключился на пакет какой то где все вот эти вот дискавери были, потом каждый месяц по каналу правильному и а то и по два стало продать а вместо них какая то мутохрень магазинная. ну я и отключился. я не понимаю как вообще это говно еще живо.

• 🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Та отож воно и е , под ютубчик не поспишь и не проснешься в ахуе от криков , из-за того что "умный" гугл нашел какую то херь 2004г с криками.
Віталій, як я зрозумів, Ви не змогли домовитися з волею про зниження тарифу, тож сказали їй гуд бай, і підключилися до іншого оператора. При цьому, не розірвали «стосунки з колишнею», тобто з волею. Ви досі є абонентом волі? Тобто ви і з іншим провайдером, і з волею? Я правильно розумію? Договір з волею не розірван? Ви сказали волі «извини, дорогая, но я нашел дешевле». Але воля - іншої думки)))) І що у Вас там за борг? Перед волею. Просто я намагаюся зрозуміти що заважає Вам забути «колишню».

І доречі, зробіть як я, по 150 на місяць, і все зашибісь буде)) Тим паче, тих 20 гіг, реально вистачає. Хоча, у всіх різні апетити. Нас у квартирі двоє - і нам повністю вистачає. Вважайте, безлім взагалі.

Ви досі є абонентом волі?
Ну как бы наверно вОля так считает
Я предлагал 250 _ вОля отказалась в грубой форме бросила трубку (вернее сделала так что мне не слышно стало) а я такого не люблю и все это вычиляю.

Сейчас каждая контора будет обдирать нас по максимуму, как это делает презренный Цифрал.
Еще не вечер. Еще не проснулись всякие Жилкомстервисы и прочие коммунальные.

Ага те еще пакосники, Я как переехал у меня был домофон и в приходили счета.
Я их давно отбрил уже не приходят , поняли что бесполезно - не портят бумагу :D
То ты ими недообследованный. :)

А так получается:
- 135 (пока что) - Киевстару
- 260 Воле
- 50 Цифралу
- 30 (пока что) уборщице

Полтыщи как с куста.

У них денег — куры не клюют,
А у нас — на водку не хватает!

(с)

Ну так, в такому випадку, Ви як би їх клієнт. Розірвіть до біса з ними договір, і забудьте про цю контору. Інакше, вони так і будуть вважати Вас своїм, на підставі договору.
Це погано😕
в грубой форме бросила трубку (вернее сделала так что мне не слышно стало) а я такого не люблю
От скоти!! Не красиво вчинили.
Ага те еще пакосники, Я как переехал у меня был домофон и в приходили счета.
Я их давно отбрил уже не приходят , поняли что бесполезно - не портят бумагу :D
У нас теж цифрал. Вони рахунки шлють не на папері (ліс мабуть бережуть), а в інтернеті. Ключ відкриває нормально, а якщо забуваю і набираю квартиру (не буду ж я чекати, поки хтось буде заходити чи виходити), но майже не працює. Мама натискає в квартирі а внизу двері - фігушки. Мабуть, треба нам трубку міняти вже. Бо балакалку біля двері, міняли, вона нормальна. То у нас в квартирі трубка вже стара. Не міняли з 2009 року. Вже мабуть, прийшов час. Так мені відчиняє охорона біля під'їзду. У них теж є ключ. А взагалі я намагаюся не забувати свій.

Згадав. Два роки тому, ми вирішили відключити стаціонарний телефон. Зараз не знаю, але тоді мінімалка була - 140 грн. Ми їм майже не користувалися. А абонплату, треба ж платити. Хоч говори, хоч ні. У всіх мобільні, навіщо нам той стаціонарний. Боже... Мамі довелося їхати на Державінську, писати заяву. Вони умовляли залишитися, пропонували дешевше. Не пам'ятаю вже скільки саме. Вона каже, ви розумієте, він нам взагалі не потрібен. Відповідь була досить дивна - чекайте тиждень. Ну, гаразд. За цей тиждень, нам кілька разів телефонували і пропонували не відключати. Ми вже задовбалися всім пояснювати))) Через тиждень, прийшов якісь чувак з написом на всю спину «Укртелеком», кудись зателефонував з нашого телефону, і сказав що все, вас відключено. Ми кажемо, це все? Так швидко? Ви довше їхали))) А той, так, все відключено. Це одна хвилина)) Ми кажемо, навіщо треба було оце чекати цілий тиждень, ми б і самі могли зателефонувати😂😂😂 Приколісти.

та не гони на роздатку можно за штуку купить у мне телеыону 7лет как минимум
батарея говно как и ноуту 12лет но все работает ок
Если специально покупать телефон что бы раздавать интернет то это может быть выходом ..С этим согласен И батарея тут даже не важна будет так как можно напрямую через розетку заставить работать и соответственно раздавать интернет Только хз что то за телефон что бы мог раздавать вай фай . По личным причинам я каждый год покупал кнопочные телефоны так и они сейчас по штуке обходились .Так как новые. Совсем дешевые кнопочные это б/у. И интернет в тех телефонах вроде есть но там только прием сигнала мобильного интернета оператора ,а раздачи вай фая я вовсе не находил .Хотя телефоны современные если такое можно говорить про кнопочные

История о том как я бросил вОлю​

Та все уже лет нсколько, как послали Волю. И тут Афоня_77 проснулся.
Я пошел к ним в офис отказываться, уговаривали, но нет. Выписали бумажку, что у меня долгов около 29 грн, я тут же оплатил, и они даже выписали справку что я теперь чист и ничего не должен. Как приятно почувствовать себя свободным от воли!

точно
только я не выпиваю

"Что-то, воля ваша, недоброе таится в мужчинах, избегающих вина, игр, общества прелестных женщин, застольной беседы. Такие люди или тяжко больны, или втайне ненавидят окружающих. Правда, возможны исключения".

Вот вспомнил еще один прикол от Воли, у них есть хорошие тарифы, но они дают их не всем, нужно на 3 месяца от них отключится и тогда получить их на год.А вот сразу нельзя дать людям нормальный тариф?

Назад
Зверху Знизу