Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Як казав мой ідєал Буратіна : Іщіть дурака! 😁Свої вилажуйте фото
Главное не газовать чтобы не спугнуть.Ставім ричаг на первую передачу..
А вы лисиця Аліса, Мальвіна, Тортілла?Як казав мой ідєал Буратіна : Іщіть дурака! 😁
3 в 1😁А вы лисиця Аліса, Мальвіна, Тортілла?
Я тоже универсальный дырокол базилио3 в 1😁
Не тре вам її поднімать. Пожалійте всіх.Херсон 2 сутки сегодня без светы. Даже рождаемость поднимать нескем
Я лічно рад за гадалку.Гадалка сказала будет с черной машиной и светловолосая
Кліент езотерики, гороскопів, ведунівЯ лічно рад за гадалку.
А ти до неї якім боком?
Так а шо она тєбє нагадала? Шо будєш постіть на ХФ собствєнниє сіські в надєждє захомутать 40калєтнюю дєвствєнніцу, которая будєт думать, шо у всєх мужиков такіє.Кліент езотерики, гороскопів, ведунів
Пиво тока не пей в больших количествах- там женский гормон.Так а шо она тєбє нагадала? Шо будєш постіть на ХФ собствєнниє сіські в надєждє захомутать 40калєтнюю дєвствєнніцу, которая будєт думать, шо у всєх мужиков такіє.
Ок.Пиво тока не пей в больших количествах- там женский гормон.
И ре стыдно даже такое на ХФ закидывать,капец,стыдобаТак а шо она тєбє нагадала? Шо будєш постіть на ХФ собствєнниє сіські в надєждє захомутать 40калєтнюю дєвствєнніцу, которая будєт думать, шо у всєх мужиков такіє.
Іщіт вже папіка 🤷♀️Ищется бизнес вумен или обеспеченная женщина для любви
блин что-то не очень хороший образ. особенно вот эта вот черная машинаГадалка сказала будет с черной машиной и светловолосая