Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А третий сплоховал, не отдал пас
"Это на новый год".Спички без паспорта хоть?
И ебаццв по паспорту, ибо нефиґ!Спичек не будет.
И соли
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
"Да, вы знаете, теперь всё отменяют:Еще много чего можно запретить.
"Окса́на Стефа́нівна Забу́жко (нар. 19 вересня 1960, Луцьк, Волинська область, Українська РСР) — українська письменниця, феміністська літературознавиця, поетеса, есеїстка, публіцистка, викладачка та політична активістка (зокрема, в часи Помаранчевої революції). Ключовими у творчості Оксани Забужко є теми української національної ідентичності і гендеру[2]." (Вікі).
Їй у 80-му було лише двадцять, про що ви? «Якщо я завдячую радянській владі чимось добрим, то це тим, що вона вчасно поклала край моїй „літературній кар'єрі“ — на цілий брежнєвський період, — інакше я вельми швидко навчилась би, як приподоблятися дядям і тьотям з редакцій, і, либонь, так і не докопалась би до власного голосу…»"Окса́на Стефа́нівна Забу́жко (нар. 19 вересня 1960, Луцьк, Волинська область, Українська РСР) — українська письменниця, феміністська літературознавиця, поетеса, есеїстка, публіцистка, викладачка та політична активістка (зокрема, в часи Помаранчевої революції). Ключовими у творчості Оксани Забужко є теми української національної ідентичності і гендеру[2]." (Вікі).
Ото чия б корова мукала? Де ж ви були, патріоти, у радянські часи? Питання, звісно, не до тих, хто втратив здоров'я або загинув від репресій за відстоювання проукраїнських поглядів.
Чи "у нас все были в СС"? Которая КП.