Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

2025-08-29_154936.webp

Еще много чего можно запретить.
"Да, вы знаете, теперь всё отменяют:
Отменили даже воинский парад.
Говорят, что скоро всё позапрещают, в бога душу,
Скоро всех, к чертям собачьим, запретят."

©1969. В. Высоцкий.

"Окса́на Стефа́нівна Забу́жко (нар. 19 вересня 1960, Луцьк, Волинська область, Українська РСР) — українська письменниця, феміністська літературознавиця, поетеса, есеїстка, публіцистка, викладачка та політична активістка (зокрема, в часи Помаранчевої революції). Ключовими у творчості Оксани Забужко є теми української національної ідентичності і гендеру[2]." (Вікі).

Ото чия б корова мукала? Де ж ви були, патріоти, у радянські часи? Питання, звісно, не до тих, хто втратив здоров'я або загинув від репресій за відстоювання проукраїнських поглядів.

Чи "у нас все были в СС"? Которая КП.

"Окса́на Стефа́нівна Забу́жко (нар. 19 вересня 1960, Луцьк, Волинська область, Українська РСР) — українська письменниця, феміністська літературознавиця, поетеса, есеїстка, публіцистка, викладачка та політична активістка (зокрема, в часи Помаранчевої революції). Ключовими у творчості Оксани Забужко є теми української національної ідентичності і гендеру[2]." (Вікі).

Ото чия б корова мукала? Де ж ви були, патріоти, у радянські часи? Питання, звісно, не до тих, хто втратив здоров'я або загинув від репресій за відстоювання проукраїнських поглядів.

Чи "у нас все были в СС"? Которая КП.
Їй у 80-му було лише двадцять, про що ви? «Якщо я завдячую радянській владі чимось добрим, то це тим, що вона вчасно поклала край моїй „літературній кар'єрі“ — на цілий брежнєвський період, — інакше я вельми швидко навчилась би, як приподоблятися дядям і тьотям з редакцій, і, либонь, так і не докопалась би до власного голосу…»

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

На тлі наближення 1 вересня – початку нового навчального року один з пропагандистів відверто радіє, що у школу №6 селища Мирне під Мелітополем встигли завезти гранати, патрони та автомат Калашнікова.

Правда не справжні, а лише муляжі зброї.

Пропагандист Олександр Хорьков бадьоро та з посмішкою вихваляється у сюжеті, що «у дітей наразі з’явиться повна уява, яка техніка наразі використовується на СВО».

Ці муляжі будуть використовуватися на уроках про так званий «захист держави», де дітей будуть мілітаризувати та готувати до призову, або ж мобілізації в окупаційну армію.

Хорьков – пропагандист з Москви. Він приїхав на окуповану територію влітку 2023 року і з того часу працює у місцевих засобах масової пропаганди.

На початку цього року Хорьков активно брав участь у рекламній компанії вербування до окупаційної армії на захопленій частині Запорізької області.

2025-08-29_190952.webp

Їй у 80-му було лише двадцять, про що ви?
Я не про Забужко, хоча фемінізм - то хліб психіатрів. А про різкий рост квазіпатріотизму. Ну, й згадування мисткині (от вже ці реХВорматори мови!) у якості еталону у суперечці.

Чиї це слова, Чехова? "Скільки мов ти знаєш - стільки раз ти людина". Знаю 2½ - зможу порозумітися ще й англійською. То що?

Бажаєте знати виключно одну - є надійний спосіб. Але, на жаль, не вибірковий. Лоботомією зветься.

Й придивіться навкруги - скільки колишніх партійців нині - "суперщирі поцінувачі" солов'їної. Деякі ще й досі при посадах у віці 70+, особисто таких знаю. Так голосно "співають" на громадських заходах...

Тож контрольний у мозок, як той ще працює:

"Может, это и нормально,
Может, так и быть должно,
Всё, что было аморально,
Стало не аморальнО.

Перестроиться не сложно,
Только вот ведь в чём беда:
Перестроить можно рожу,
ну, а душу, - ни-ког-да!"

© 1990. Игорь Тальков.

Назад
Зверху Знизу