Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

всі мають право на помилку. колись і Зе хуйлу руку тиснув, в очі заглядав та військо з Золотого відводив (яжнелох?)... :незнаю:
Невзоров стал доверенным лицом к хуйла после событий в Грузии, а это уже показательно.
Не только Зе тиснул руку хуйлу, а так же ряд как мировых политиков и украинских "патриотов" в том числе тоже.

а хто це зараз? і чому він вартий обговорення? чи в тебе шоколадні дні почалися? :D
то тобі к блядорусу. я не з ваших: шокооких
ти за зе відповідай.. і не йорзай на стільці...

а хто це зараз? і чому він вартий обговорення? чи в тебе шоколадні дні почалися? :D
то тобі к блядорусу. я не з ваших: шокооких
Депутат Верховной Рады, так сказать один из гласа народа. Это у тебя зелёные дни начались, если при обсуждении Невзорова перескочил на зе )

Это у тебя зелёные дни начались
та суко, шостий рік ніяк не скінчаться... і кінця цьому безладу немає... лакшері автівки 2024-25 по києву-одесі-харкову-львову їздять сотнями
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

хоча, яка тобі до цього справа? так, попіздєть, доки дружина хропе?

і скількит платять?
Не поверишь, никто не платит
на портвейн вистачає?
Да, хватает. И если бы тут на форуме прислушивались к тому, что пишу, то у тебя зелёных дней бы не было та озеле вообще не было бы слышно. Но вы пошли своим путем и, как говорил небезызвестный Кучма, маємо те що маємо (с)

И если бы тут на форуме прислушивались к тому, что пишу,
процитуй будь ласка, що саме... маємо пророків та оракулів шанувати... :молись:
я наприклад, писав у квітні 2019, що зе - це шлях України до загибелі...

Дарю идею!
Взять за трі дня.
karamelnyi-chlen-1-500x500.jpg

Уже в 15 -м 16 м году писал, что Пе идёт по пути Юща, но все с этого смеялись
тупа імігрантська порада. бо на виборах 2019 ПеПо не вибрали ж, то куди він "прийшов"?... а що потрібно було зробити у 15-16? ти у 19му голосував?

Останнє редагування:
Уберiть кацапську тварину "Andel" з теми, будь ласка.

Назад
Зверху Знизу