- Повідом.
- 4940
Гундос вже подякував тебе, кацапчик ? )Ойяумоляю...
![]()
![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Гундос вже подякував тебе, кацапчик ? )Ойяумоляю...
![]()
![]()
А посиланнячко на актуальний сайт можна? Ато в фотошопі скріншоти намалювати не важко. Аааааа, не буде.... Ну я так, чомусь і думав.Ойяумоляю...
![]()
![]()
Зайшов на Озон, пошукав. Є кілька підробок рошенівських конфет. Є перемаркований імпорт через Казахстан. Монблану нема, тільки трійний одєкалон.А посиланнячко на актуальний сайт можна? Ато в фотошопі скріншоти намалювати не важко. Аааааа, не буде.... Ну я так, чомусь і думав.
я перевірила,А посиланнячко на актуальний сайт можна? Ато в фотошопі скріншоти намалювати не важко. Аааааа, не буде.... Ну я так, чомусь і думав.
Недавно искал как купить Кара-Кум и Красные маки от Рошен в Германии. Прямых поставок нет. Нашёл через немецкий Амазон. Когда пришла посылка, оказалось, что там очень странный маршрут импорта с посредниками. Точно не помню, но чуть-ли не через США. Так что не удивлюсь, что и а в РФ доставить можно через какую-нибудь Грузию.А посиланнячко на актуальний сайт можна? Ато в фотошопі скріншоти намалювати не важко. Аааааа, не буде.... Ну я так, чомусь і думав.
Сука ненавижу єтих тварей.русские убили аиста думая, что это украинский дрон, и хвастаются этим видео в Z-каналах.
Конченная нация