Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

2025-05-12_204807.png

Джерело

❗️росію офіційно визнано винною за збиття пасажирського рейсу MH17 над Донеччиною у 2014 році, — рішення ICAO

Міжнародна організація цивільної авіації підтвердила, що рф порушила Чиказьку конвенцію, застосувавши зброю проти цивільного літака.

Тепер ІСАО має зобовʼязати рф розпочати переговори з Нідерландами та Австралією для відшкодування збитків з боку росії.

ВСУ приземлили вот такую "Герберу"

Гербера

"И вот плевал я с Эйфелевой башни
На головы беспечных парижан!

Проникновенье наше по планете
Особенно заметно вдалеке:
В общественном парижском туалете
Есть надписи на русском языке!"

©1975. Владимир Высоцкий. ПОЛВЕКА назад! Наши дни:

В общественном парижском туалете
Есть надписи на русском языке!"

©1975. Владимир Высоцкий. ПОЛВЕКА назад! Наши дни:
Вторая серия Полицейской Академии, на телефонной будке надпись на русском языке - ХУЙ

Останнє редагування:
"Парад победы" над здравым смыслом...

Да, Беларусь, но пиздец пиздец...
Я думал это 8 марта, раз одни женщины. Но вконце он говорит про 80 лет победы.

Останнє редагування:
"Парад победы" над здравым смыслом...

Да, Беларусь, но пиздец пиздец...
Я думал это 8 марта, раз одни женщины. Но вконце он говорит про 80 лет победы.
Для 8 марта слишком зелёные деревья :)

Да там везде в кадре "День Победы", "9 мая" и пр. Даже на скалках (или что они там несут следом за "скалочницами").

И непонятно, как с этих скачек не сняли катящих гладильные доски с жёлто-голубой тканью?

Вторая серия Полицейской Академии, на телефонной будке надпись на русском языке - ХУЙ
Да, известный кадр.

"Приблизно на 66-й хвилині фільму (якщо точніше 01:05:52), в кадр на декілька секунд потрапляє телефонна будка, з написаним на ній нецензурним російським словом «хуй». Подейкують, що автором ідеї виступив Пол Масланські, який належить до сім'ї єврейських іммігрантів із Росії. На користь цієї теорії говорить також ім'я його сина, яке звуть незвично для американця: Саша Пітер Михайло Масланські."

Интересно, что русская версия Вики об этом факте умалчивает :ги:

Назад
Зверху Знизу