- Повідом.
- 5395

Деградація родини Кара-Мурз:
Дед твой был казак, отец сын казачий, ну а ты хуй собачий
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
я це зрозумів ще 27 лютого 2022, сидячі у підвалі"Почему россия бьет по гражданским? От бессилия.
І тому, що вони підараси!"Почему россия бьет по гражданским? От бессилия.
це їхній вибір. мали два роки на з"їбатися.Мелітополі готують дітей до війни проти України
Там більшість - поєхавша кацапня.це їхній вибір. мали два роки на з"їбатися.
та дохуя там і почекунів, що залишилися. є навіть підор гейський, бложик на ЮТ веде, як похорошел Мелітопіль при окупантах, бурятах та ахмат-чаїТам більшість - поєхавша кацапня.
Кацапня уся поєхавшая, а то ще і понаєхавшая!Там більшість - поєхавша кацапня.
Я 24-го березня, коли в мене на вулиці прилетіло.я це зрозумів ще 27 лютого 2022, сидячі у підвалі
Московити в окупованому Мелітополі готують дітей до війни проти України
це їхній вибір. мали два роки на з"їбатися.
ні, не мовне питання в основі: "какая разніца какой флаг"... от у нас тут по форуму один такий пенс вештається...
С Дном космонавтики
![]()
Конечно, элемент мести присутствует."Почему россия бьет по гражданским? От бессилия. На фронте у них последние месяцы не получается ничего, при этом количество потерь зашкаливает.
Вот как выглядит сбор трупов только на одном небольшом участке фронта. Мясные штурмы не приносят результата, но уносят сотни жизней оккупантов каждый день.
Злость они, как обычно, срывают на детских площадках и троллейбусах."