- Повідом.
- 35260
тоді нехай московіти будуть послідовними і апелюють до Б. меморандуму.Ну да, только кацапы к нему аппелируют . Что мол вы обещали нейтралитет и прочее и нарушили.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
тоді нехай московіти будуть послідовними і апелюють до Б. меморандуму.Ну да, только кацапы к нему аппелируют . Что мол вы обещали нейтралитет и прочее и нарушили.
який такий, "мексиканський"?в Мексиканский залив
Я что то напутала? Он с Трампом хотел какой залив переименовать? Или то пролив...туплю.😊який такий, "мексиканський"?![]()
Им к семейному терапевту, тот таблеточки бы вкусные выписал, трампик и маскик пропили бы курс и берега бы больше не путали....😁тепер ти маєш бути лише мекисканцем, хто може його досі називати мексиканським. для всіх інших він американський.
бо так забажала його величність.
L'état c'est moi
він хоче два метри вглиб Марсу
Неважно.Или наследники (12 детей) его кремируют и в Мексиканский залив пепел сбросят.
Я вообще недоумеваю, как человек с синдромом плодится и плодится. За детей своих не переживает . Кого народит...Неважно.
Он ничего не заберет с собой.
Смерть - это тупик, конец собственного "Я". Остается только то, чем могут пользоваться живые - музыка, книги, гуманитарные проекты типа стипендий или финансирования исследований.
Или спасенные животные.
А тут просто фрик с кучей бабок. Фи.
та ілонію доступна вся сучасна хімія та рослинництво. там для розширення свідомості меж не існує.Им к семейному терапевту, тот таблеточки бы вкусные выписал
Для начала надо прийти в сознание. А потом уже его расширять. 😊та ілонію доступна вся сучасна хімія та рослинництво. там для розширення свідомості меж не існує.
Смерть - это тупик, конец собственного "Я".
вневдовзі часи, коли кожний незгодний з трампо/масками буде вважатися божевільним ренегатом. от тоді і подивимося, чия "свідомість" переможе 😉Для начала надо прийти в сознание.
Він свою свідомість завантажить до комп'ютера, як у Чорному Дзеркалі робили. Нейролінк, думаєте, для чого розробляє?Смерть - это тупик, конец собственного "Я".
Та ну! Їм трилйонний спадок світить!Ну жестоко же по отношению к детям...
ще краще це було зображено у провальному фільмі Transcendence 2014Він свою свідомість завантажить до комп'ютера, як у Чорному Дзеркалі робили. Нейролінк, думаєте, для чого розробляє?
Сподівається жити вічно.
ну так: дивись но, як плазують перед нащадками трампаЗ таким бабліщем їх найрозумнішими будуть вважати. Ну, найвеличнішими точно!
Ни у кого не получилось, и у него не выйдет.Він свою свідомість завантажить до комп'ютера, як у Чорному Дзеркалі робили. Нейролінк, думаєте, для чого розробляє?
Сподівається жити вічно.
щодо котів в мене для вас погані новини...Ничто не вечно, кроме красоты котэ
Даже не пытайся.щодо котів в мене для вас погані новини...