Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
нажаль, наполеонів зараз на небокраї не спостерігається. настоящіх буйних мало...Москву ще б підпалити......
Как в анекдоте, может ты мне несчастье приносишь? Шутка .Мій друг в 13-м придбав квартиру в центрі Донецька та наприкінці року закінчив ремонт. В 21-му в новобудові Салтівки, в грудні закінчив ремонт. Зараз живе в Канаді (також новобудова, але поки що орендує).
Он не хочет приобрести элитное жилье с видом на Кремль?Мій друг в 13-м придбав квартиру в центрі Донецька та наприкінці року закінчив ремонт. В 21-му в новобудові Салтівки, в грудні закінчив ремонт. Зараз живе в Канаді (також новобудова, але поки що орендує).
А у таких у башці: "расия невинавата, єто масони стравілі брацкіє народи, восемь лет дамбили и інша рашахуєта" У Харкові теж такого повноРодичі з Куп'янську бомжують (доки що по зйомним квартирам), але за нагоди намагаються подивитись совєцьке чи кацапське кіно, послухати музику, чи розмовляти "культурно" - кацапською.
Я їм кажу: "Правильно, ну а шо? Що росія вам поганого зробила? Ну зробила вас бомжами на страрості років. Ну немає у вас ні-ху-я, хоча працювали важко і чесно все життя. Ну і що? Це хіба привід не дивитись кацапське кіно?"
такого скрізь повноУ Харкові теж такого повно
Жаль. Жаль, что ето просто шутка. Ета падаль сдохнєт нє пріходя в сознаніє. Ну, хоть так.
русские духовные скрепы
Нє подєлілі, значіт.русские духовные скрепы
як би його травонули у ресторані, то саме там почався б не пронос, а блювотіння. а так, просто бобра несвіжого з"їв напередодні. разрив сфінктера наводить підозру на кадирку або бєдросовіча.