Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Навищо такі як він роздають інтерв'ю ворогам?. Що пробачати пособників окупантів? Ні.
без вопросов с вами согласен!
НО ХОТЬ ДАЙ ФАМИЛИЮ, или линку, кто может понять хто це такий, у кого нема аккаунту на отих ваших тиктоках.

2024-12-03_005412.png
Как там было в 14-м, в мрыке?
"Я не кiт, а кот"?
Тут походу не кот, а кiт оказался.

Животные не поддаются пропаганде.

Кремль вже готує росіян до завершення війни проти України

У Підмосков'ї на семінарі для віцегубернаторів обговорювали вплив на громадську думку стосовно завершення війни та "образу перемоги".

У Кремлі радять орієнтуватися на більшість, яка підтримує війну рф проти України.

Так звана "адміністрація" путіна виходить із того, що кінець війни "буде і до нього треба бути готовим".

Так звана "адміністрація" радить орієнтуватися на більшість, яка буде задоволена досягненням війни проти України. Йдеться про такі пункти, як "денацифікація" та "демілітаризація" України. Окрім цього, серед так званих цілей згадується збереження за росією окупованих територій України

У Кремлі вважають, що саме цю більшість потрібно зберігати та розширювати її межі.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Боюсь, це і буде зійтися по середині, яке задовольнить Захід і нашу владу через безвихідь.

Боюсь, це і буде зійтися по середині, яке задовольнить Захід і нашу владу через безвихідь.
Свояк сейчас в учебке осваивает смежную специальность. Как раз сегодня рассказывал - начальство буквально поголовно шу-шу в плане - "если объявят перемирие съебусь за бугор в тот же день, потому как дела не будет - будет все в разы хуже через 1-2 года". У большинства из них семьи уже там, только самим выехать осталось, хоть тушкой, хоть чучелом. Т.е. цену этого "посередени" вояки себе представляют очень точно.

Фільм Моя прекрасна колонізація - розповідаємо, як росіяни з допомогою шоу-бізнесу та серіалів багато років промивали мозок українцям. Нескінченна попса і дешеві телешоу роками працювали на одну мету - нав'язати українцям свої цінності та знищити наші.

У проєкті "Моя прекрасна колонізація" ми досліджуємо, як через культуру готувалося підґрунтя для інформаційної спецоперації з перетворення українців на росіян.

Назад
Зверху Знизу