Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Вроде и не про москалей, и не про нас, но... это если не думать. Помните - "бойтесь равнодушных"?

1720463397230.png

У 1990-х р було широко поширене фото грифа, що очікує смерті маленької дівчинки, яка помирала від голоду, щоб насолодитись її тілом.
Ця фотографія була зроблена під час голоду в Судані 1993/94 р Кевіном Картером, південноафриканським фотожурналістом, який пізніше отримав Пулітцерівську премію за цей «неймовірний знімок»…

Кевін Картер насолоджувався своїм подвигом і відзначався у великих каналах новин і мережах по всьому світу за «таку видатну фотомайстерність», однак він прожив всього кілька місяців, насолоджуючись своїм досягненням і славою. Трохи пізніше він впав у депресію і покінчив життя..
Депресія Кевіна Картера почалася, після того, як під час одного з інтерв'ю (телефонного шоу) хтось зателефонував і спитав, що сталося з маленькою дівчинкою….. Він просто відповів: «Не дочекався, щоб дізнатися після цього знімку, тому що довелося летіти...»
Той, хто дзвонив, сказав: «Я кажу вам, того дня було два стерв'ятники… В одного була камера»…..

Після того, його постійне роздуми над цим висловлюванням призвели його до депресії і, нарешті, він наклав на себе руки.
Кевін Картер міг би жити та стати ще більш відомим, якби він забрав цю дівчинку і привіз її до Центру годівлі ООН, куди він намагався дістатися або принаймні доставити її в безпечне місце.

Сьогодні, на жаль, так відбувається у всьому світі.
Світ споглядає та святкує дурість та нелюдські вчинки.
Так само світ спостерігає за подіями в Україні, особливо де ведуться бойові дії. Більшість Просто спостерігає.

Ігумен Саватій Собко (с)

Вроде и не про москалей, и не про нас, но... это если не думать. Помните - "бойтесь равнодушных"?

1720463397230.png

У 1990-х р було широко поширене фото грифа, що очікує смерті маленької дівчинки, яка помирала від голоду, щоб насолодитись її тілом.
Ця фотографія була зроблена під час голоду в Судані 1993/94 р Кевіном Картером, південноафриканським фотожурналістом, який пізніше отримав Пулітцерівську премію за цей «неймовірний знімок»…

Кевін Картер насолоджувався своїм подвигом і відзначався у великих каналах новин і мережах по всьому світу за «таку видатну фотомайстерність», однак він прожив всього кілька місяців, насолоджуючись своїм досягненням і славою. Трохи пізніше він впав у депресію і покінчив життя..
Депресія Кевіна Картера почалася, після того, як під час одного з інтерв'ю (телефонного шоу) хтось зателефонував і спитав, що сталося з маленькою дівчинкою….. Він просто відповів: «Не дочекався, щоб дізнатися після цього знімку, тому що довелося летіти...»
Той, хто дзвонив, сказав: «Я кажу вам, того дня було два стерв'ятники… В одного була камера»…..

Після того, його постійне роздуми над цим висловлюванням призвели його до депресії і, нарешті, він наклав на себе руки.
Кевін Картер міг би жити та стати ще більш відомим, якби він забрав цю дівчинку і привіз її до Центру годівлі ООН, куди він намагався дістатися або принаймні доставити її в безпечне місце.

Сьогодні, на жаль, так відбувається у всьому світі.
Світ споглядає та святкує дурість та нелюдські вчинки.
Так само світ спостерігає за подіями в Україні, особливо де ведуться бойові дії. Більшість Просто спостерігає.

Ігумен Саватій Собко (с)

На жаль так. Мабуть гiрше.
Україна, зокрема уряд, керiвництво, повинно распоширювати информацiю вселяко.
Я не бачу майже нiякой спроби, пренаймнi в ЗМI я користyюсь.
Зараз Укрїна завдяки тому програває iнформацiйну вiйну.

На жаль так. Мабуть гiрше.
Україна, зокрема уряд, керiвництво, повинно распоширювати информацiю вселяко.
Я не бачу майже нiякой спроби, пренаймнi в ЗМI я користyюсь.
Зараз Укрїна завдяки тому програває iнформацiйну вiйну.
А нас на хф уверяют ,что это ничего не даст, и говорить про это не нужно. Хз

А нас на хф уверяют ,что это ничего не даст, и говорить про это не нужно. Хз
Ага, слышал не раз. Различные варианты "не на часі".
Только практически любые западные СМИ в коментариях полны кацапскими ботами.
Они повторяют одну и туже риторику и берут числом.
Про содержание статей я не говорю.
Каким-то образом у кацапов хватает бабла и на яхты пидарасам и на пидорасов-журнашлюх.

Досить дивитися російський контент.
Де ти там побачив росіянський контент? Профіль ведеться української, можлива мова англійська, а в геолокації виключно йобані Кацапстан та Сербія! України немає взагалі жодної назви! Немає Бульбостану! Немає Болгарії! Немає кириличної середньої Азії! Взагалі немає нічого, крім йобаних кацапів та сербських підкацапників! Для Хуїтера світ обмежується лаптями, також як і для твого Титруба.

Назад
Зверху Знизу