Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тритон))))Короткометражка Аквамен - 2 або подвійне заглиблення🔪🔪😱
Двоє росіян до останнього намагались вдавати з себе трупів, але марно. Наші пілоти всеодно їх знищили.
Нам подобається флеш-моб, який влаштували окупанти. Давайте ще. Дронів вистачить на всіх💥💥💥
Приємного перегляду друзі. Дякуємо за підтримку!
Щодня нові відео на каналі батальйону безпілотних систем 47-ї ОМБр⬇️⬇️⬇️
https://t.me/strikedronescompany
Ходь бі скорую візвала))))))Возможно в рашке
Всем дупа))))- Покатай меня, большая черепаха (с)
![]()
Специально для этого из комы выходил
Ну, блін, я знав що ти грамар наци, але сенс переданий вірно, тому не зайобуй !помилочка у слові "не верьте". і коми не вистачає. а назалишок - все вірно. ще можна пригадати "кредитну історію" московії з 17 ст.
та питання ж не до вас, а до того, хто цитує АденауераНу, блін, я знав що ти грамар наци, але сенс переданий вірно, тому не зайобуй !
На "ти" , будь ваша ласка.та питання ж не до вас, а до того, хто цитує Аденауера![]()
зараз трудовий десант чучхеїстов приїде, буде ваші москвічі лагодити...Дефицит автомехаников в россии достиг критической отметки. На одного сотрудника сегодня приходится до пяти вакансий.
ну дак все сдохли на сво . вот и работать не кому .На болотах пишут
«Дефицит автомехаников в россии достиг критической отметки. На одного сотрудника сегодня приходится до пяти вакансий. Всего различным организациям по обслуживанию автомобилей и техники не хватает 500 тыс. человек, сообщил председатель совета по профессиональным квалификациям в автомобилестроении, директор представительства КАМАЗа в Казани Александр Ушенин. На 11,6 тыс. вакансий сегодня приходится 2,2 резюме, отмечает Михаил Киселев, первый заместитель председателя Комитета Госдумы по молодежной политике.»
врядли сначала их на мясные вакансиизараз трудовий десант чучхеїстов приїде, буде ваші москвічі лагодити...