Не знаю чи доречно це в цьому розділі, але йобаная русня, але гірше русні можуть бути лише колаборанти та ждуни
Tala Omelchak , Талуся, Тала, блд, ну як так? Ми ж вчора ще переписувалися. Тала одна з тих хто тримав мене в долонях свідомості. В ті дні, коли Київ був майже оточений. Ми всі, ті хто лишився, тримали один одного. Тоді вона написала, що її п'ятнадцятирічна донька посивіла від цих обстрілів. Я їй сказала, що треба їхати, це не діло, так не можна. А Тала мені відповіла, що не може кинути маму, ось це я добре розуміла. Ми тоді домовились і ще з однією нашою подругою, що якщо буде зовсім ніяк то будемо на двох машинах виїжджати до Львова, до моєї свекрові.
Тала, яка вміла якось так готувати і серверувати, як мені не навчитися ніколи. І, яка мала достатньо мужності, щоб в наш час закохатися і вийти заміж. За військового. Вони побралися 14-го лютого. А ще вона виховувала двух донек і ми гуляли з нею під квітучими сакурами нашого парку.І сміялися. В неї було стільки життя. І її більше нема.
Вчора вона поїхала до коханого на запорізький напрямок. Вони збиралися відмічати День добровольця. І якась гніда продала їм отруєну їжу.
І сьогодні я спочатку побачила про Одесу, а потім в мснджр про неї. Що нема її, ще хлопця з підрозділу, а її коханий в реанімації.
Все що я прошу - допомоги з грошима. Далі ми будемо вирішувати як допомогати її донькам. Одногрупники старшої відкрили банку. Все буде в коментарях. Я не знаю що ще казати.
5168755908509504
банка, яку відкрили одногрупники старшої доньки Даши
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
5168755908509736